Turnitin-overeenkomstencontrole instellen in Canvas

De Turnitin-overeenkomstencontrole kan ook op cursusniveau worden toegevoegd.

1. Log in op Canvas als beheerder.

2. Selecteer aan de zijkant van een pagina in Canvas het tabblad Beheerder.
  3. Selecteer het account dat u met het framework wilt configureren.
  4. Selecteer in de navigatie aan de linkerkant Instellingen.
  5. Selecteer het tabblad Apps aan de bovenkant van de pagina Instellingen.

6. Selecteer App-configuraties weergeven.

7. Selecteer de knop + App om het pop-upvenster App toevoegen te openen.

8. Wijzig het configuratietype in Door LTI 2 Registratie-URL.
  9. Voer de volgende URL in:

https://YourOrganization.turnitin.com/lti/register

10. Selecteer de knop Registratietool starten.

11. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat is gekoppeld aan uw Turnitin-beheerdersaccount.

12. Selecteer Inloggen.

13. Selecteer het Turnitin-account dat u aan Canvas wilt koppelen.

14. Selecteer Volgende.
  15. Selecteer de knop Bevestigen om de configuratie te voltooien.
  16. Om Turnitin te kunnen gebruiken, moet u de app inschakelen. Selecteer Inschakelen om door te gaan.

Dat is het! Als u de app moet uitschakelen, selecteert u het tandwielpictogram, Bewerken en vervolgens Uitschakelen.

Need to contact a human?

Get in touch