Het dashboard van risicobeoordeling voor contract cheating

Wat is het dashboard?

Vanaf het inrichten van uw Turnitin Originality-account analyseert Turnitin het werk van een student telkens wanneer deze via Turnitin een essay bij uw instelling indient, op voorwaarde dat het essay aan de student kan worden toegeschreven. Met ons voorspellingsalgoritme schrijven we de student een voorspellingsscore toe. Als die student een score heeft die we hoog genoeg vinden om verder onderzoek te rechtvaardigen, voegen we ze toe aan uw dashboard van risicobeoordeling voor contract cheating.

Dit betekent niet dat deze studenten enige vorm van academisch wangedrag hebben begaan. Het dashboard belicht studenten waarvan de indieningen mogelijk problematisch zijn volgens ons voorspellingsalgoritme. Dit dashboard moet worden gebruikt als een eerste stap in een breder onderzoek.

Het dashboard toont niet elke student die bij uw Turnitin-account heeft ingediend. Alleen de studenten die:

1. meer dan een bestand op uw Turnitin-account hebben ingediend;
  2. hebben ingediend op een manier die een student-ID zal toeschrijven aan hen en;

3. een voorspellingsscore van meer dan 0,57 kregen of;

4. werk hebben ingediend dat meer dan 2 vlaggen bevat.

Niet-ingeschreven studenten, studenten die directe indiening hebben gebruikt of studenten die snelle indiening hebben gebruikt, worden niet weergegeven in het dashboard.

Voor wie is het dashboard?

Het dashboard moet worden gebruikt door functionarissen voor academische integriteit, functionarissen voor studentengedrag of iemand die aanvullend onderzoek doet naar ernstige gevallen van academisch wangedrag binnen uw instelling. Iedereen die het dashboard gebruikt, moet al weten wat contract cheating is en zich bewust zijn van de richtlijnen en het beleid van hun instelling bij het onderzoeken van vermoedelijke gevallen van academisch wangedrag.

Bij het aanpakken van contract cheating moet een holistische aanpak worden toegepast. Het dashboard moet worden gebruikt als onderdeel van een bestaand kader van het beleid en de procedures voor academische integriteit. Als uw instelling geen procedure heeft voor het onderzoeken en escaleren van academisch wangedrag, is het raadzaam om intern overleg te voeren over hoe u het dashboard in uw procedure kunt opnemen voordat u het gaat gebruiken.

Wat geeft het dashboard weer?

Het doel van dit dashboard is om de potentiële omvang van academisch wangedrag bij uw instelling te begrijpen en een aanpak te bieden om de meest risicovolle studenten te identificeren en te werken om een positieve voorwaartse weg te ondersteunen.

Het toont studenten van uw instelling waarvan het werk een score van 0,57 of hoger heeft gekregen door ons voorspellingsalgoritme. Het witte filtervakje laat zien hoeveel studenten in het dashboard zijn gemarkeerd ten opzichte van het aantal studenten dat zich heeft aangemeld (dit is standaard de dashboardweergave). Het oranje vakje toont het aantal gemarkeerde studenten met een score tussen 0,57 en 0,76 (hoge prioriteit). Het rode vakje toont het aantal gemarkeerde studenten met een score tussen 0,77 en 1(cruciale prioriteit).

De onderstaande schermafbeelding laat bijvoorbeeld zien dat 3604 studenten zich hebben aangemeld bij dit Turnitin-account en 193 zijn gemarkeerd. Deze 193 studenten worden getoond in de tabel van het dashboard. Van die 193 hebben er 170 hoge prioriteit en 23 hebben een cruciale prioriteit.

U kunt het dashboard filteren op datum en vlagprioriteit.

Meer informatie over het gebruik van het dashboard en wat de gegevens betekenen.

Het hoofdgedeelte van het dashboard

Wat houdt het dashboard in.

Meer informatie

Het dashboard filteren

Filter het dashboard om uw onderzoeken te vergemakkelijken.

Meer informatie

De voorspellingsscore

Wat betekent de voorspellingsscore en hoe wordt deze berekend?

Meer informatie