Aan de slag met Authorship voor onderzoekers

Deze gids behandelt de belangrijkste informatie die u moet weten over Authorship voor onderzoekers en helpt u aan de slag met Authorship voor onderzoekers in uw instelling. Elk hoofdstuk heeft de relevante rollen om u te helpen navigeren naar de secties die voor u het meest relevant zijn.

Wat is contract cheating? - Alle gebruikers

Contract cheating is de praktijk van individuen die vragen aan derden om hun academische werk te maken en vervolgens dat werk indienen als hun eigen, originele creatie. Dit varieert van het kopen van een vooraf geschreven antwoord op een onderwerp van een essay tot gepersonaliseerde essays die op verzoek worden geschreven.

Waar u Authorship voor onderzoekers plaatst

Authorship voor onderzoekers biedt de instrumenten om de stijging van contract cheating tegen te gaan door te zorgen voor functionarissen voor academische integriteit of studentengedrag, of andere medewerkers die extra onderzoeken naar ernstige gevallen van academisch wangedrag uitvoeren. Dit omvat een institutioneel dashboard dat studenten identificeert met potentiële problemen met het Authorship in hun werk dat naar Turnitin is geüpload en een uitgebreid rapport voor het verzamelen van bewijsmateriaal dat inzicht biedt in het schrijven en de werkwijze van een student.

Het is belangrijk op te merken dat Authorship voor onderzoekers geen contract cheating identificeert. Er is menselijk oordeel nodig om te bepalen of er contract cheating was op basis van logische aannames.

Authorship voor onderzoekers automatiseert veel van de handmatige workflows die onderzoekers van ernstig academisch wangedrag uren werk kost. De vervelende taken zoals documentensets voor het onderzoek verzamelen, metadata van documenten opstellen en het onderzoeksrapport voor wangedrag opmaken, worden nu gestroomlijnd.

Authorship voor onderzoekers levert over langere tijd ook nieuw bewijs over het schrijven van een student en kan worden gebruikt om vermoedens van een mogelijke schending door wangedrag te bevestigen. Dit bewijs wordt geleverd in een Authorship Report dat wordt gegenereerd door ofwel handmatig bestanden te uploaden om met elkaar te vergelijken of door een document-ID van Turnitin in te voeren en uit een lijst van het vroegere werk van de student de bestanden te selecteren waarmee u wilt vergelijken.

Wegwijs worden

Meer informatie over het navigeren door uw Turnitin-omgeving.

Meer informatie

Gebruikers beheren

Gebruikers toevoegen en beheren in uw account.

Meer informatie

Rollen

Het is zeer belangrijk om het toegangsniveau voor elke rol te begrijpen. We zijn ons ervan bewust dat instellingen vaak bepaalde bevoegdheidsniveaus hebben voor wie toegang heeft tot studentenwerk in vele cursussen, afdelingen en scholen.

Een accountbeheerder maken van een gebruiker, geeft toegang tot instellingen over de hele account, gebruikersbeheer, licentie-informatie en de mogelijkheid documenten binnen de instelling op te zoeken. Als uw instelling Turnitin Similarity heeft, hebben accountbeheerders verdere machtigingen, zoals hier beschreven.

Rol Machtigingen
Accountbeheerder

Instellingen over de hele account

Gebruikersbeheer

Licentiegegevens

Zoekopdracht voor documenten

Admin

Dashboard

Indienings-ID

Bestand uploaden

Studentendocument downloaden

Onderzoeker

Indienings-ID

Bestand uploaden

Studentendocument downloaden

Gebruiker Bestand uploaden
Geen toegang Deze gebruiker kan het product niet starten. U kunt een accountbeheerder een gebruikerstype Geen toegang geven als u wilt dat alleen de beheerderstools worden gebruikt en niet de Authorship-omgeving zelf.

Het Dashboard - productbeheerders

Vanaf de registratie van uw account wordt elk document dat via Turnitin bij uw instelling wordt ingediend, verwerkt door Authorship voor onderzoekers en weergegeven in het gedeelte Mijn dashboard in uw account Authorship voor onderzoekers.

Het hoofdgedeelte van het dashboard

Wat houdt het dashboard in.

Meer informatie

Het dashboard filteren

Filter het dashboard om uw onderzoeken te ondersteunen.

Meer informatie

De voorspellingsscore

Wat betekent de voorspellingsscore en hoe wordt deze berekend?

Meer informatie

Het Authorship Report - productbeheerders, onderzoekers en gebruikers

Het Authorship Report is een hulpmiddel om instellingen te helpen bij het bestrijden van contract cheating.

Een Authorship Report maken

Meer informatie om een Authorship Report te maken.

Meer informatie

Het Authorship Report bekijken

Hoe opent u het Authorship Report?

Meer informatie

Het Authorship Report

Om toegang te krijgen tot deze richtlijnen, volgt u de link vanuit het product.

Meer informatie

Groepsoefening - het Authorship Report, maak een rapport voor een student die volgens u geen contract cheating heeft gepleegd. Open dat rapport en observeer hoe een niet-kritisch rapport eruit ziet.

Zoek nu een student die is gemarkeerd als zeer kritisch op het dashboard. Open dat rapport en observeer hoe een cruciaal rapport eruit ziet. Open uit de twee rapporten de teksten van de essays van de twee studenten. Vergelijk hoe deze essays eruit zien, aanvoelen en lezen. Noteer de belangrijkste verschillen in de teksten van deze essays. Zodra u klaar bent, deelt u uw bevindingen en bespreekt u als groep de verschillen. Dit helpt u en uw collega's om potentieel problematische essays op het moment van de beoordeling te ontdekken.

Volgende stappen - ambtenaren voor academisch wangedrag

Het Authorship Report kan worden afgedrukt en gebruikt als een briefing in de volgende stappen van een onderzoek naar academisch wangedrag. Vaak moet de student in kwestie op een formeel interview verschijnen om de gevonden discrepanties te bespreken.

Als uw instelling nog geen proces heeft om studenten te interviewen die beschuldigd worden van academisch wangedrag, helpt deze sectie vragen te stellen die kunnen worden gekoppeld aan de gegevens die worden verstrekt door het Authorship Report.

Documentdetails

Probeer vast te stellen hoeveel computers er werden gebruikt bij het schrijven van het essay en of er sprake was van hulp van buitenaf.

"Welke/wiens computer hebt u gebruikt om dit essay te schrijven?"

"Hebt u iemand gevraagd om uw essay voor u te controleren?"

"Hebt u hulp van buitenaf gekregen voor uw werk?"

"Hoe lang hebt u erover gedaan om dit essay te schrijven?"

Integriteit van het essay

Ontdek of de student een sjabloon heeft gebruikt om het essay te maken. Probeer een tijdslijn vast te stellen voor de creatie ervan.

"Hebt u een sjabloon gebruikt voor dit essay?"

"Hoe lang hebt u erover gedaan om dit essay te schrijven?"

Schrijfconsistentie

De resultaten van de sectie Schrijfconsistentie zijn iets minder grijpbaar, maar deze vragen kunnen helpen om ze beter te begrijpen. Het is ook een goede gelegenheid om de student hardop te laten spreken en te zien of hun gesproken woord overeenkomt met hun geschreven woord.

"Kunt u een paar minuten spreken over het onderwerp van het essay?"

"Leg uw schrijfproces uit."

"Kunt u mij de definitie van [interessant of ongebruikelijk gebruikt woord] vertellen?"

"Welke bronnen hebt u gebruikt voor dit essay? Hebben ze uw schrijven beïnvloed?"

"Kunt u ons voor dit essay vertellen of u het op een andere manier hebt benaderd?"

Afbeeldingen

Als er afbeeldingen in het document staan, zoekt u uit waar de student deze afbeeldingen heeft gevonden.

"Waar hebt u de afbeeldingen vandaan die u gebruikt in het essay?"

"Waar zoekt u meestal de afbeeldingen voor de essays?"

Groepsoefening - het interview

Zoek een rapport waarvan u denkt dat het gegevens bevat die erop wijzen dat er sprake is van contract cheating. Gebruik de vragen van het interview om een nepinterview te doen met een collega waarbij u de rol speelt van een student die probeert de gegevens in het rapport uit te leggen. Gebruik de vragen om een tijdlijn te maken volgens de 'student'. Gebruik nu de gegevens uit het rapport om te proberen deze tijdlijn te betwisten. Dit helpt u en uw collega’s te leren hoe u studenten kunt interviewen die worden beschuldigd van contract cheating.