Toegang krijgen tot accountstatistieken

1. Selecteer op uw pagina Beheerinstellingen eerst Statistieken op het zijpaneel Beheerder. Dit brengt u naar de pagina Statistieken.

2. Kies op de pagina Statistieken het type licentie dat u heeft (bijv. SimCheck, Turnitin Similarity, etc.).

3. Kies vervolgens uw Gegevensbron, dat wil zeggen de manier waarop uw instelling toegang krijgt tot het SimCheck-product dat u gebruikt (bijvoorbeeld via het web, een LMS-integratie, de LTI-tool, etc.).

Als uw instelling op meerdere manieren toegang heeft tot Turnitin of meerdere licentietypes heeft, kies dan het licentietype en de bijbehorende gegevensbron waarvoor u de statistieken wilt zien.

4. Als u het datumbereik voor de statistieken wilt wijzigen, selecteert u onder Datums de pijl naar beneden. Er verschijnen een aantal maandkalenders.

5. Gebruik de kalenders om een andere begin- en einddatum voor de statistieken te selecteren. U kunt ook de kolom Voorgedefinieerde datums gebruiken om voorgedefinieerde datums te kiezen van gisteren tot de laatste 90 dagen.

6. Klik dan op Toepassen.

1. Nadat u uw licentie, gegevensbron en datumbereik hebt ingesteld, selecteert u nu het type statistieken dat u wilt zien op de pagina Statistieken. U kunt kiezen uit de volgende tabbladen om meer te weten te komen over de Turnitin-activiteit van uw instelling:

Inzendingen

Gebruiksactiviteit

Overeenkomstenrapport