Gebruiksactiviteit bekijken

1. Selecteer op de pagina Beheerinstellingen eerst Statistieken op het zijpaneel Beheerder om naar de pagina Statistieken te gaan.

2. Selecteer op de pagina Statistieken uw licentietype en gegevensbron en stel een datumbereik in.

Als u hulp nodig hebt bij het selecteren van uw licentietype, gegevensbron en datumbereik, bekijk dan de handleiding Toegang tot accountstatistieken.

3. Selecteer na het instellen van uw licentie, gegevensbron en datumbereik het tabblad Gebruiksactiviteit.

4. Zodra u het tabblad Gebruiksactiviteit selecteert, verschijnt de gebruiksactiviteitengrafiek. Deze grafiek is een visuele weergave van de gebruikers die actief waren op uw account tijdens het door u opgegeven datumbereik.

Een ‘Actieve Gebruiker’ wordt geteld wanneer een gebruiker op het account een bestand uploadt binnen de opgegeven periode.

5. Om het aantal actieve gebruikers in uw instelling op een bepaalde dag te bekijken, beweegt u de muis over de datumlijn om pop-ups te zien met gebruikersnummers die corresponderen met de datums onder aan de grafiek.