Gebruikers afzonderlijk toevoegen

De instellingen voor gebruikersbeheer zijn alleen van invloed op gebruikers binnen uw webgebaseerde exemplaar van Turnitin. De instellingen op deze pagina hebben geen invloed op gebruikers in uw LMS.

Moet u veel gebruikers tegelijk toevoegen? Leer hoe u gebruikers kunt toevoegen via een lijst.

1. Selecteer Gebruikers in de zijbalk.
  2. Selecteer de knop + Gebruiker toevoegen.

3. Voer de naam, het e-mailadres en de rol in van de gebruiker in die u wilt toevoegen aan het account.

4. Als u meer dan één gebruiker tegelijkertijd wilt toevoegen, klikt u op de knop + Meer toevoegen.

U kunt niet meer dan 10 gebruikers tegelijkertijd toevoegen. Als u meer gebruikers tegelijk moet toevoegen, probeer dan het uploaden van een lijst.

5. Met de knop E-mail-uitnodiging kunt u een uitnodiging verzenden naar de gebruikers waarvan u geldige gegevens hebt ingevoerd. Het is nu aan de gebruiker om zijn of haar account in te stellen.

De knop Annuleren brengt u terug naar de gebruikerslijst. U verliest dan alle gegevens die u tot dan toe hebt ingevoerd.