Een lijst met gebruikers toevoegen

De instellingen voor gebruikersbeheer zijn alleen van invloed op gebruikers binnen uw webgebaseerde exemplaar van Turnitin. De instellingen op deze pagina hebben geen effect op gebruikers in uw LMS.

Hoeft u geen groot aantal gebruikers toe te voegen? Leer hoe u gebruikers afzonderlijk kunt toevoegen.

1. Selecteer Gebruikers in de zijbalk.
  2. Selecteer de knop + Gebruiker toevoegen.

3. Selecteer de Lijst uploaden

4. Druk op de knop Bestand selecteren om de lijst op uw apparaat te zoeken.

Het bestand moet een csv-bestand zijn en mag niet meer dan 1.000 gebruikers bevatten. U kunt een csv-sjabloon van Turnitin downloaden om u te helpen bij het maken van uw lijst.

5. Met de knop E-mail-uitnodiging kunt u een uitnodiging verzenden naar de gebruikers waarvan u geldige gegevens hebt ingevoerd. Het is nu aan de gebruiker om zijn of haar account in te stellen.

De knop Annuleren brengt u terug naar de gebruikerslijst. U verliest dan alle gegevens die u tot dan toe hebt ingevoerd.