QuickMark-beheer

Een QuickMark is de Turnitin-term voor 'herbruikbare opmerking', waarmee u dezelfde opmerkingen in verschillende cursussen en opdrachten kunt gebruiken zonder ze telkens opnieuw te moeten maken.

In QuickMark-beheer wordt elke door u gemaakte QuickMark opgeslagen en het biedt u ook toegang tot QuickMarks die andere docenten hebben gedeeld met uw account.

Turnitin Feedback Studio voorziet u van QuickMark-sets die u meteen kunt gebruiken nadat u voor het eerst een account hebt gemaakt. Elke set bevat een reeks opmerkingen die u kunt gebruiken bij het geven van feedback aan uw studenten.

U kunt de volgende acties uitvoeren in QuickMark-beheer:

• nieuwe QuickMark-sets maken
  • nieuwe QuickMark-opmerkingen maken
  • sets of opmerkingen bewerken
  • sets verwijderen
  • opmerkingen uit sets verwijderen
  • sets uploaden en downloaden, en
  • opmerkingen archiveren.

QuickMark-beheer openen

QuickMarks openen via het zijpaneel

1. Klik op het QuickMark-symbool in de werkbalk Online beoordelen om het zijpaneel QuickMarkste openen. De op dat moment geopende QuickMark-set wordt weergegeven.

2. Selecteer het tandwielsymbool om QuickMark-beheer te openen

QuickMarks openen vanuit een paper van een student

1. Klik ergens in de paper om de werkbalk Opmerkingen weer te geven. Klik op het rechthoekige QuickMark-symbool.

2. Klik op de naam van de op dat moment geopende QuickMark-set en klik vervolgens op de knop QuickMark-beheerin de vervolgkeuzelijst.

Een QuickMark-set maken

1. Open QuickMark-beheer.

2. Klik op het menusymbool linksboven in QuickMark-beheer.

3. Klik op Nieuwe set maken.

4. Geef een naam op voor de QuickMark-set en klik vervolgens op Opslaan.

Een QuickMark zoeken

Als u op zoek bent naar een specifieke QuickMark, kunt u de zoekfunctie gebruiken. U vindt de zoekbalk boven in QuickMark-beheer.

1. Ga naar de zoekbalk boven in QuickMark-beheer. Klik in het zoekvak.

2. Typ de naam van de QuickMark waarnaar u op zoek bent in de zoekbalk.

In de zijbalk wordt een lijst weergegeven met alle QuickMarks die overeenkomen met uw zoekterm. De lijst bevat alle overeenkomsten van de zoekterm met de naam of de inhoud van een QuickMark.

Een set maken van bestaande QuickMarks

1. Open QuickMark-beheer.

2.

2a. Als u verschillende QuickMarks wilt toevoegen aan uw nieuwe set, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt (Cmd op een Mac) om meerdere opmerkingen te selecteren en klikt u vervolgens op de knop +Aan set toevoegen.

2b. U kunt ook een afzonderlijke opmerking selecteren en vervolgens klikken op + Aan set toevoegen.

3. Klik op Nieuwe set maken.

4. Geef een naam op voor de nieuwe set in het tekstvak. Klik op Opslaanom de set te maken.

QuickMarks maken

Met aangepaste QuickMarks kunt u specifieke opmerkingen maken voor cursussen of studies die geen onderdeel zijn van de sets die zijn voorzien door Turnitin of de Accountbeheerder.

1. Open QuickMark-beheer.

2. Zorg ervoor dat de QuickMark-set is geselecteerd waaraan u de nieuwe QuickMark wilt toevoegen. Als u naar een andere set wilt navigeren, klikt u op het menusymbool linksboven in QuickMark-beheer en maakt u een selectie.

3. Klik op het + symbool in de kolomkop van QuickMarks

4. Geef een naam en beschrijving op voor de QuickMark in de tekstvakken.

5. Klik op Opslaanom de nieuwe QuickMark te maken of op Annulerenom het scherm te verlaten zonder de Quickmark op te slaan.