Privacybeleid Turnitin Services

Laatst bijgewerkt: 31 maart 2023

Turnitin, LLC ("Turnitin", "we", "wij", "ons"), bezit en exploiteert een verscheidenheid aan webgebaseerde services die bedoeld zijn om academische integriteit te bevorderen, beoordelingen te stroomlijnen en plagiaat te voorkomen (gezamenlijk, voor de doeleinden van dit privacybeleid, de ("Services"). Dit privacybeleid is bedoeld om onze klanten ("Klanten") en hun gebruikers ("Gebruikers", "u", "uw") te informeren over hoe we uw persoonlijke gegevens kunnen verzamelen, gebruiken, verwerken, opslaan en openbaar maken bij interactie met de services. Dit privacybeleid beschrijft ook uw keuzes met betrekking tot ons gebruik en uw toegang tot en wijzigingen in uw persoonlijke gegevens.

Aanvullende gegevens kunnen op u van toepassing zijn, afhankelijk van de woonplaats. Als u een inwoner bent van het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie of een inwoner van Californië en bepaalde andere staten, kunnen er specifieke praktijken op u van toepassing zijn, zoals specifiek vermeld in dit beleid.

Voor alle duidelijkheid, dit privacybeleid is niet van toepassing op onze websites, die worden beheerst door het beleid dat hier beschikbaar is.

Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de services, erkent u dat u dit privacybeleid hebt gelezen en begrepen.

Inhoudsopgave

Persoonlijke gegevens die we verzamelen

Wanneer we contact hebben met een klant, wanneer u onze services opent of gebruikt, wanneer u klantenondersteuning of informatie over onze services aanvraagt, of wanneer u anderszins met ons communiceert, kunnen we bepaalde persoonlijke gegevens over u verzamelen. Persoonlijke gegevens, voor de doeleinden van dit beleid, zijn gegevens die identificeren, beschrijven of redelijkerwijs betrekking hebben op een identificeerbare persoon of huishouden, of die anderszins worden gedefinieerd als persoonlijke informatie, persoonlijke gegevens of beschermde gegevens onder de toepasselijke wetgeving ("Persoonlijke gegevens"). We kunnen deze gegevens verzamelen van klanten, die meestal onderwijsinstellingen zijn, evenals van gebruikers, die docenten of studenten kunnen zijn.

We kunnen alle of een deel van de volgende persoonlijke gegevens over u verzamelen en verwerken, die u rechtstreeks verstrekt of die door onze klanten over u kunnen worden verstrekt:

Registreren voor een account

Om het gebruik van de services mogelijk te maken, kunnen we de volgende persoonlijke gegevens verzamelen:

• Studentgegevens, waaronder:
    Namen: Voor-, middelste en achternamen inclusief pseudoniemen (indien gebruikt).

Gebruikersspecifieke account-ID's: Informatie die alleen een gebruiker zou kennen om zijn account te beveiligen, waaronder het antwoord op een 'geheime vraag'.

E-mailadres en accountnamen: We hebben een e-mailadres en accountnaam nodig om een account te kunnen onderhouden.

Alle gegevens die door een klant aan ons worden verstrekt om studenten toegang te geven tot hun account: Bijvoorbeeld een persoonlijk e-mailadres in plaats van een instellingsadres of contactgegevens die we mogelijk nodig hebben om contact op te nemen met een gebruiker.

Wachtwoorden: We vragen gebruikers om wachtwoorden te verstrekken die essentieel zijn voor de beveiliging van een account.

Educatieve gegevens: Dit kan graad/jaar en onderwijsinstelling omvatten, evenals gegevens die zijn ingediend op grond van het gebruik van de services, zoals schriftelijk materiaal in de vorm van essays, papers, examenantwoorden en andere geschriften ("Inzendingen").

• Docentgegevens, waaronder:
    Namen en e-mailadressen: om dezelfde redenen dat we die gegevens verzamelen voor studenten, zoals hierboven vermeld.

Rol: We verzamelen of wijzen de rol van een docent binnen de service toe, zodat we het account kunnen beheren, zoals 'Docent' of 'Teaching Assitant'.

Onderwijsinstelling: We verzamelen deze gegevens zodat we weten dat gebruikers een account gebruiken dat is gekoppeld aan hun instelling.

De service gebruiken

In aanvulling op het bovenstaande, wanneer een klant of gebruiker toegang krijgt tot onze services, kunnen onze servers ook automatisch informatie verzamelen over uw gebruik van en activiteit op de services ("Gebruiksgegevens"), waaronder:

Logboekgegevens: inclusief gegevens over wanneer en hoe lang een gebruiker toegang heeft tot de services.

Apparaatgegevens: We kunnen de ID verzamelen van elk apparaat dat toegang heeft tot de services en het Internet Protocol ("IP") -adres dat aan uw browser en apparaat-ID gekoppeld is. We kunnen ook aanvullende gegevens verzamelen, zoals het merk en model van uw apparaat, soorten en versies van de software die wordt gebruikt, login-tijdstempel, browsertype en -versie, het besturingssysteem van de computer en de taal.

Informatie over locatie- en servicegebruik:: We kunnen ook gegevens verzamelen over vanuit welk land de services zijn geopend, de bijbehorende tijdstempel, gebieden in de services die gebruikers het vaakst bezoeken en functies die het vaakst worden gebruikt.

Communicatiegegevens: We verzamelen gegevens die u ons verstrekt. We verzamelen bijvoorbeeld gegevens van u wanneer u klantenondersteuning of informatie over onze services aanvraagt of anderszins met ons communiceert.

Hoe we persoonlijke gegevens gebruiken en openbaar maken

We verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens niet, omdat de voorwaarden zijn gedefinieerd onder de toepasselijke wetgeving. We gebruiken en onthullen uw persoonlijke gegevens om onze services te exploiteren, te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen. Onze doeleinden voor het gebruik en de openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens zijn als volgt:

• Om onze services te begrijpen, te meten en te verbeteren, voor wettelijk toegestane doeleinden, inclusief, maar niet beperkt tot, het analyseren van de prestaties van onze services, het verbeteren van onze services, onderzoek, productontwikkeling en/of om aangepaste servicesuggesties aan te bieden. Gebruiksgegevens helpen ons de services in de lokale taal te leveren, technische problemen te diagnosticeren en de services te beheren en te beveiligen. We verzamelen en analyseren ook gebruiksgegevens om beter te begrijpen hoe onze services worden gebruikt en om ons te helpen onze services te verbeteren. Sommige services kunnen docenten toestaan om studenten-ID's te verstrekken voor roosterdoeleinden, rubrieken die ze gebruiken voor het beoordelen van inzendingen, cijfers en opmerkingen over de inzendingen van hun studenten.

• Om de services aan onze klanten en hun gebruikers te leveren, inclusief de verwerking van inzendingen die nodig is om de resultaten van de services aan onze klanten te leveren.

• Om inloggegevens aan te maken en te beheren, voor het maken, onderhouden en beheren van klant- en gebruikersaccounts en om gebruikers te verifiëren.

• Om klantenondersteuning te bieden, inclusief via e-mail of sms om een probleem of ondersteuningskwestie op te lossen, om klanten of gebruikers op de hoogte te stellen van wijzigingen of problemen die van invloed zijn op de services, en om anderszins te communiceren en feedback te vragen over de ervaringen van klanten met de services.

• Om onze rechten te beschermen, zoals het vaststellen of uitoefenen van onze wettelijke rechten of het verdedigen tegen claims. Delen kan bijvoorbeeld nodig zijn om een juridische claim of verdediging in te stellen, zoals het afdwingen van onze licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

• Met betrekking tot een bekende of vermoedelijke schending van onze gebruiksvoorwaarden, fraudepreventie of ander onwettig gebruik, inclusief om persoonlijke gegevens te delen met entiteiten die ons helpen bij een onderzoek en zoals vereist door de toepasselijke wetgeving.

• In verband met wettelijke of reglementaire verplichtingen, inclusief om uw persoonlijke gegevens openbaar te maken als dat nodig is om onze rechten of de rechten en veiligheid van onze gebruikers te beschermen, of zoals nodig in het geval van een gerechtelijk bevel, regelgevend onderzoek of ander wettig verzoek. Op voorwaarde echter dat, tenzij wettelijk verboden, we een dergelijk verzoek aan u zullen richten of u op de hoogte zullen stellen voordat we reageren, tenzij dit de preventie of detectie van een misdrijf zou schaden.

• In het geval van een reorganisatie, fusie, verkoop, toewijzing, faillissement of soortgelijke bedrijfswijziging, moeten we mogelijk uw persoonlijke gegevens overdragen aan de betreffende gereorganiseerde entiteit of nieuwe eigenaar na de verkoop of reorganisatie zodat zij deze kunnen gebruiken in overeenstemming met dit privacybeleid.

• Om onze klanten te voorzien van updates en aanbiedingen over onze services. U kunt zich op elk moment afmelden of uitschrijven voor verdere correspondentie over elektronische marketingcommunicatie door gebruik te maken van de link "afmelden" die in elke e-mailcommunicatie beschikbaar is of door contact met ons op te nemen via unsubscribe@turnitin.com.

Hoe u uw persoonlijke gegevens kunt wijzigen

Klanten kunnen de persoonlijke gegevens die tijdens de registratie zijn verzameld, rechtstreeks in de services corrigeren of wijzigen. Studentgebruikers kunnen verzoeken om toegang tot hun persoonlijke gegevens of om deze te wijzigen, corrigeren of verwijderen door contact op te nemen met hun onderwijsinstelling. We zullen samenwerken met de onderwijsinstelling om op die verzoeken te reageren binnen de door de klant gevraagde tijd of anderszins zoals vereist door de wet.

Klanten kunnen ook op elk gewenst moment rechtstreeks verzoeken om verwijdering van de persoonlijke gegevens van hun gebruikers door contact op te nemen met de klantenservice van Turnitin via tiisupport@turnitin.com.

Cookies

We maken gebruik van externe dienstverleners om ons te helpen bij het verzamelen en begrijpen van gebruiksgegevens. De meeste browsers kunnen worden ingesteld om browsercookies te detecteren en een gebruiker ze te laten weigeren, maar het weigeren van cookies kan van invloed zijn op uw ervaring met de services. U kunt meer te weten komen over de cookies binnen de services in onze Cookieverklaring. Voor meer informatie over browsercookies, inclusief hoe u ze kunt beheren of verwijderen, raadpleegt u het gedeelte Extra, Help of een vergelijkbaar gedeelte van uw webbrowser.

Privacy van kinderen

In het geval dat een klant ervoor kiest om onze services te gebruiken voor studenten jonger dan 13 jaar of anderszins onder de leeftijd van toestemming in hun rechtsgebied, vertrouwen we op de klant om de nodige voorafgaande, verifieerbare toestemming van de ouders of wettelijke voogd te verkrijgen. We voldoen anderszins aan onze directe verplichtingen voor het beschermen van die persoonlijke gegevens. Als we erachter komen dat we per ongeluk dergelijke persoonlijke gegevens hebben verzameld zonder de vereiste toestemming, zullen we stappen ondernemen om deze onmiddellijk te verwijderen.

Ouders die de persoonlijke informatie van hun kind willen bekijken of verwijderen, moeten contact opnemen met de klant. We zullen rechtstreeks met onze klant samenwerken om dergelijke verzoeken te vergemakkelijken.

Wet op de onderwijsrechten en privacy van het gezin (FERPA)

Klanten die onderworpen zijn aan het contract onder de wet op de onderwijsrechten en privacy van het gezin (Family Educational Rights and Privacy Act, "FERPA") met Turnitin als een "School Official" met een "legitiem educatief belang" bij het leveren van de services, zoals de voorwaarden worden gebruikt in FERPA 99.31(a)(1). Turnitin blijft met betrekking tot het gebruik en onderhoud van door FERPA beschermde "onderwijsrecords" onder de directe controle van de klant en zal persoonlijke informatie van studenten alleen gebruiken zoals uiteengezet in onze klantovereenkomst en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Externe serviceverleners

We kunnen samenwerken met externe servicepartners om onze levering van de services te vergemakkelijken en om namens ons bepaalde functies te bieden, zoals gegevenshosting, analyse, levering van inhoud, onderhoud, beveiliging en soortgelijke functies. Deze serviceverleners kunnen een beperkte hoeveelheid gegevens nodig hebben, inclusief gegevens, om hun services namens ons te leveren.

Beveiliging

We implementeren technische, administratieve en fysieke veiligheidsmaatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van persoonlijke gegevens te helpen beschermen. We hosten persoonlijke gegevens van klanten en gebruikers in datacenters van derden die firewalls, codering van persoonlijke gegevens en andere industriestandaard technologieën gebruiken in een poging om interferentie of toegang van indringers van buitenaf te voorkomen. Het internet is echter niet geheel veilig en wij zijn niet verantwoordelijk voor beveiligingsinbreuken die redelijkerwijs niet binnen onze controle liggen.

Turnitin ondergaat jaarlijks SOC2 Type II-audits uitgevoerd door een externe en onafhankelijke auditor (AICPA).

We vereisen ook dat klanten en gebruikers elk een account-ID en wachtwoord instellen dat moet worden ingevoerd telkens wanneer klanten of gebruikers zich aanmelden bij de services. U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw account-ID en wachtwoord. Als u zich bewust wordt van ongeoorloofd gebruik van een account, verlies van gebruikers- of klantaccountgegevens of een inbreuk op de beveiliging vermoedt, is het uw verantwoordelijkheid om ons onmiddellijk op de hoogte te stellen via informationsecurity@turnitin.com.

Bewaren van gegevens

We kunnen bepaalde persoonlijke gegevens van gebruikers en klanten bewaren gedurende de periode die nodig is om het voortgezette gebruik van de services mogelijk te maken, om de in dit beleid beschreven doeleinden te bereiken, voor wettelijk toegestane zakelijke doeleinden of zoals anderszins vereist door de wet. Hoe lang we specifieke persoonlijke gegevens bewaren, varieert afhankelijk van het type en het gebruik, waarna deze worden verwijderd.

We kunnen niet-persoonlijke gegevens bewaren, inclusief geaggregeerde, gedeïdentificeerde of geanonimiseerde gegevens voor wettelijk toegestane doeleinden.

Opt-out beleid

We sturen e-mails naar klanten met informatie over onze services. Klanten kunnen zich afmelden voor het ontvangen van e-mailberichten van Turnitin door te klikken op de link "afmelden" onderaan elke e-mail die we verzenden. We sturen geen marketing-e-mails naar studentgebruikers.

Als klanten zich hebben afgemeld voor het ontvangen van onze berichten, kunnen we nog steeds accountgerelateerde communicatie met betrekking tot de services verzenden. Wij verzenden geen e-mailberichten namens derden.

Kennisgeving voor inwoners van Californië en andere inwoners van de VS

Bepaalde Amerikaanse staatswetten, waaronder die van Californië, bieden hun inwoners bepaalde rechten met betrekking tot hun persoonlijke gegevens, zoals hieronder beschreven. We bieden deze rechten aan alle inwoners van de VS. Voordat we aan een verzoek met betrekking tot onze services kunnen voldoen, kunnen we wettelijk verplicht zijn om uw identiteit te verifiëren om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te voorkomen. Aangezien we gebruikersverzoeken via onze klanten zullen faciliteren, vertrouwen we op hun verificatie van uw identiteit en onze bestaande contactgegevens van klanten om verzoeken te verwerken.

Gebruikers die de in deze sectie beschreven rechten willen uitoefenen, dienen contact op te nemen met hun onderwijsinstelling. We zullen met hen samenwerken indien dat nodig is als ze onze hulp nodig hebben bij het voldoen aan de verzoeken.

We "verkopen" of "delen" geen persoonlijke gegevens zoals deze voorwaarden zijn gedefinieerd onder de privacywetgeving van Californië en andere toepasselijke staten. Voor zover persoonlijke gegevens worden gedeeld met derden, worden deze alleen verstrekt aan externe serviceproviders/verwerkers.

Neem in acht dat uw uitoefening van de bovenstaande rechten onderworpen is aan bepaalde uitzonderingen om het algemeen belang (bijv. het voorkomen of opsporen van criminaliteit) en onze belangen (bijv. het behoud van het wettelijk voorrecht) te beschermen. We zullen proberen zo snel als redelijkerwijs mogelijk is aan uw verzoek te voldoen in overeenstemming met de voorwaarden die zijn uiteengezet onder de toepasselijke wetgeving. Verzoeken om deze rechten uit te oefenen kunnen geheel, gedeeltelijk of helemaal niet worden ingewilligd, afhankelijk van de omvang en aard van het verzoek en het toepasselijke recht. Waar vereist door de toepasselijke wetgeving, zullen we u op de hoogte stellen als we uw verzoek afwijzen en u op de hoogte stellen van eventuele redenen waarom we uw verzoek niet kunnen honoreren.

Recht op kennis en toegang tot informatie: U hebt het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke gegevens die we over u bijhouden bij de normale gang van zaken en om deze te ontvangen in een machineleesbaar formaat, zodat deze voor u beschikbaar zijn. Dit kan persoonlijke gegevens omvatten die we over u verzamelen, gebruiken of openbaar maken.

Recht op correctie: U hebt het recht om onnauwkeurigheden te corrigeren in de persoonlijke gegevens die we over u bewaren.

Recht op verwijdering: U hebt het recht om ons te verzoeken uw persoonlijke gegevens te verwijderen. In het geval van alle dergelijke verzoeken kunnen we mogelijk niet het gehele verzoek of een deel daarvan uitvoeren zoals toegestaan of vereist door de toepasselijke wetgeving. Als u bijvoorbeeld verzoekt dat we uw persoonlijke gegevens verwijderen, kunnen er bepaalde records zijn die we wettelijk verplicht zijn te bewaren.

Geautoriseerde agent: Als u een geautoriseerde agent bent die rechten probeert uit te oefenen namens een Turnitin-gebruiker, neem dan contact op met de betreffende onderwijsinstelling met uw ondersteunende verificatiegegevens die volgens de toepasselijke staatswetgeving vereist zijn.

Non-discriminatie: We zullen niemand discrimineren of anderszins bestraffen voor het uitoefenen van hun rechten onder de toepasselijke wetgeving van dit privacybeleid.

Het volgende weerspiegelt onze huidige praktijken en onze praktijken die de afgelopen 12 maanden van kracht zijn geweest.

Persoonlijke gegevens die we verzamelen
  • Online identificator,

• Internet Protocol-adres,

• Persoonlijke gegevens beperkt tot uw naam, e-mailadres, gebruikers-ID en wachtwoord;

• Onderwijsgegevens, zoals inzendingen, informatie over internet- of andere elektronische netwerkactiviteiten met betrekking tot uw gebruik van onze services;

• Als u ervoor kiest om een gesprek met Turnitin te plannen of contact op te nemen met onze klantenservice, verzamelen we identificators zoals een echte naam, werk-e-mailadres, telefoonnummer.

We verzamelen niet opzettelijk gevoelige persoonlijke gegevens zoals gedefinieerd onder de toepasselijke Amerikaanse staatswetten. We kunnen gevoelige persoonlijke gegevens verzamelen als deze zijn opgenomen in inzendingen van studenten.

Categorieën of bronnen waaruit de persoonlijke gegevens worden verzameldWe verzamelen de persoonlijke gegevens rechtstreeks van u, van uw onderwijsinstelling of automatisch via de service zoals hierboven beschreven.
Zakelijke of commerciële doeleinden voor het verzamelen of delen of verkopen van persoonlijke gegevens

We verzamelen uw persoonlijke gegevens om de services uit te voeren, te reageren op uw verzoeken en voor de volgende zakelijke doeleinden:

• Het leveren van de services in overeenstemming met ons contract met de klant en onze gebruiksvoorwaarden, inclusief het onderhouden of onderhouden van accounts, het verlenen van klantenservice, het verwerken of uitvoeren van bestellingen en transacties, het verifiëren van klantgegevens en het verwerken van betalingen.

• Het detecteren van beveiligingsincidenten, het beschermen tegen kwaadwillige, misleidende, frauduleuze of illegale activiteiten en het vervolgen van degenen die verantwoordelijk zijn voor die activiteit.

• Foutopsporing om fouten te identificeren en te verhelpen die de bestaande beoogde functionaliteit aantasten.

• Het sturen van informatie en updates over onze services naar u.

• Het verbeteren van de services indien toegestaan door de klant.

• We "verkopen" of "delen" geen persoonlijke gegevens zoals gedefinieerd in wetten van Californië en andere toepasselijke privacywetten van de staat.

Categorieën van derden met wie we persoonlijke gegevens delen Specifieke delen van persoonlijke gegevens die we hebben verzameld

We delen uw persoonlijke gegevens niet met personen of organisaties om te gebruiken voor hun eigen of andere commerciële doeleinden. We maken uw persoonlijke gegevens alleen bekend aan serviceproviders die ons ondersteunen bij het leveren van de services zoals hierboven beschreven.

• Van studenten: Voornaam, achternaam, e-mailadres, gebruikers-ID, wachtwoord, instellingsnaam, cijfer/jaar, onderwijsinstelling en inzendingen van cursussen die persoonlijke gegevens kunnen bevatten.

• Van docenten: Voornaam, achternaam, e-mailadres, rol en onderwijsinstelling.

• Daarnaast kunnen sommige services docenten toestaan om studenten-ID's te verstrekken voor roosterdoeleinden, rubrieken die ze gebruiken voor het beoordelen van inzendingen van studenten, cijfers en opmerkingen over de inzendingen van hun studenten.

• Internet Protocol-adres, apparaat-ID.

• Informatie over internet- of andere elektronische netwerkactiviteiten, inclusief, maar niet beperkt tot, hoe u de services gebruikt.

GDPR-gegevens

Wanneer we diensten aan u leveren als klant of gebruiker, treden we op als een "gegevensverwerker" onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU en het VK. Onze verwerking van uw persoonlijke informatie wordt beheerst door dit privacybeleid en de contractuele overeenkomst met de klant. Voor meer gedetailleerde informatie over Turnitin en de naleving van de AVG, raadpleegt u onze veelgestelde vragen over de AVG.

Voor alle internationale gebruikers

Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt, houd er dan rekening mee dat uw persoonlijke gegevens worden overgedragen naar en verwerkt in de Verenigde Staten, en ook kunnen worden verwerkt voor ondersteuningsdoeleinden wanneer we werknemers hebben die aan de services werken die zich mogelijk in het VK, Nederland, Duitsland, Zweden, Oekraïne, Australië of India bevinden. In de EU is het uitsluitend mogelijk om inzendingen in Duitsland op te slaan.

Door uw persoonlijke gegevens in te zenden, erkent u dat we uw gegevens op deze manier kunnen overdragen, verwerken en opslaan. Waar de persoonlijke gegevens zich ook bevinden, deze worden veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid en de toepasselijke privacywetgeving van de Verenigde Staten behandeld. Deze wetten kunnen verschillen van de privacywetgeving in uw land. Dit verandert echter niets aan onze verplichtingen om uw privacy te beschermen en we zullen voldoen aan alle toepasselijke wetten met betrekking tot de grensoverschrijdende overdracht van uw persoonlijke gegevens. Waar nodig zullen we standaardcontractbepalingen implementeren voor onze klanten en voor onze derden of vertrouwen op dergelijke andere geschikte overdrachtsmechanismen, indien van toepassing, om ervoor te zorgen dat de overdracht van uw persoonlijke gegevens buiten de EER, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk rechtmatig is. U kunt details opvragen over de overdrachtsmechanismen waarop we vertrouwen om persoonlijke gegevens buiten deze regio's over te dragen door een e-mail te sturen naar DPO@turnitin.com.

Aanvullende rechten

Neem in acht dat de regels in uw land u aanvullende rechten kunnen bieden met betrekking tot onze verwerking van uw persoonlijke gegevens of deze rechten kunnen beperken. In alle gevallen zal onze bepaling van de rechten voldoen aan de toepasselijke wetgeving.

Als u bijvoorbeeld gevestigd bent in de EER, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk, hebt u mogelijk het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, bij te werken of te corrigeren, om verwijdering van dergelijke persoonlijke gegevens aan te vragen en om bezwaar te maken tegen bepaalde verwerkingen, inclusief die met betrekking tot marketing, om een machineleesbare kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die u ons hebt verstrekt, of ons te verzoeken om dergelijke gegevens onder bepaalde omstandigheden over te dragen aan een toepasselijke derde partij.

Uw uitoefening van deze rechten is onderworpen aan bepaalde uitzonderingen om het algemeen belang (bijv. het voorkomen of opsporen van criminaliteit) en onze belangen (bijv. het behoud van het wettelijk voorrecht) te beschermen. Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met uw onderwijsinstelling. We zullen met hen samenwerken om uw verzoek te vergemakkelijken onder omstandigheden waarin zij onze hulp nodig hebben.

Updates van dit beleid

Dit beleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd naarmate onze services evolueren. Om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent wanneer er wijzigingen zijn aangebracht, zullen we de datum "Laatst bijgewerkt" aan het begin van dit privacybeleid aanpassen en, indien vereist door toepasselijke wet- of regelgeving, kunnen we ook kennisgeving per e-mail of binnen de service verstrekken.

De opmerking 'Laatst bijgewerkt' boven aan dit beleid geeft aan wanneer het voor het laatst is herzien en updates worden van kracht wanneer ze worden geplaatst.

Contact

Als u vragen hebt over dit privacybeleid, zich zorgen hierover maakt of klachten hebt over hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens, neem dan contact met ons op via:

2101 Webster Street, Suite 1900

Oakland, California 94612

866 816 5046

legal@turnitin.com

Als u zich zorgen maakt of klachten hebt over dit privacybeleid of onze procedures voor gegevensverwerking, hebt u mogelijk het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

Onze functionaris voor gegevensbescherming is te bereiken op DPO@turnitin.com