Tilgjengelighet

Hos Turnitin mener vi at læringsteknologier ikke bør begrense, men forbedre læringen for alle. Vårt tilgjengelighetsprogram har som mål å innlemme tilgjengelighet i hele produktutviklingssyklusen for å sikre at nettstedet og applikasjonene våre er tilgjengelige og brukbare.

Vi tar sikte på å overholde WCAG 2.0 AA-standardene i World Wide Web Consortium (W3C) og § 508 i rehabiliteringsloven. Men vi tror at tilgjengelighetsstandarder er mer enn sjekklister, og arbeider for å gjøre vår læringsteknologi enkel å bruke og tilgjengelig for alle, uavhengig av funksjonshemming eller omstendighet.

Bruke en skjermleser til å vise en likhetsrapport

Navigering i Turnitin Viewer bruker to primære navigeringsmetoder. Navigering via overskrifter og navigering via landemerkeregioner. Kildetreff er skjulte knapper på siden.

Kildetreff- bruke knapper

Etter hvert som du navigerer gjennom likhetsrapporten, finner du kildetreff. Et kildetreff er når man finner at en del av dokumentet du leser matcher mot en del av vår database. Du vil bli informert om et treff ved kunngjøringen av "Start likhetssamsvar". I tillegg, hvis et treff har flere segmenter, for eksempel når det er flere uthevinger, kan du høre "stans likhetssamsvar" og "gjenoppta likhetssamsvar".

Det neste elementet er en knapp merket "kilde # detaljer". Hvis du aktiverer denne knappen, får du mer informasjon om treffet. For eksempel:

kilde 1. en.wikipedia.org. Internett. 36 %

Det neste elementet er brødteksten i den samsvarende teksten. Når du er ferdig, vil du bli informert om at du har nådd "Avslutt likhetssamsvar".

Navigere ved hjelp av meldingsoverskrifter

H1-overskrifter-dokumentinformasjon

Det er bare én H1-overskrift på siden. Funnet i H1-overskriften er tittelen på dokumentet og forfatteren.

Image showing a screen reader looking at web content

H2-overskrifter – dokument og samsvarende kilder

Det er to H2-overskrifter på siden. Den første H2-overskriften tar deg til begynnelsen av dokumentet. Den andre H2-overskriften tar deg til begynnelsen av de samsvarende kildene. Kildeoversikten viser den totale likhetssamsvarsprosenten og hver av de samsvarende kildene.

Image showing a screenreader looking at matched content

H3-overskrifter- sider

Det er en H3-overskrift på begynnelsen av hver side. Det er like mange H3-overskrifter som det er sider i den innsendte filen. Navigering til en H3-overskrift vil ta deg til begynnelsen av en side.

Image showing screenreader navigating via heading levels

Navigere ved hjelp av landemerkeområder

Det er tre landemerkeområder innenfor Turnitin Viewer, hver med en annen type innhold.

Banner: Inneholder grunnleggende informasjon om innsendingen, inkludert innsendingstittelen og forfatterens navn.

Dokument hoved: Hoveddelen av dokumentets innhold.

Utvidet komplementær: Kildeoversikten som inneholder detaljer om hvor treffene kommer fra.

Tastaturnavigasjon

Brukernes kan navigere igjennom alle Turnitins interaktive elementer gjennom grunn-tastaturinput inkludert tab, shift+tab, piler, mellomrom- og Enter-taster.

Hva betyr dette?

Brukere med finmotoriske kontrollproblemer eller de som bruker en skjermleser kan finne et tastatur enklere å bruke ved navigering i Turnitin. Turnitin er designet for å gjøre dette mulig.

Sende en fil

Turnitin bruker grupper, lister og overskrifter for innhold. Når du sender inn en fil, kan du følge noen enkle trinn:

1. Naviger til H2-overskriften Mine filer..

2. Det neste elementet er en liste med to elementer, Last opp og Legg til mappe.

1. Last opp vil laste siden der du kan sende en fil til Turnitin for likhetskontroll.

2. Legg til mappe vil opprette en ny mappe der filer kan lagret. Du kan ikke redigere eller slette en mappe.

3. Hvis du er på mappenivået du vil bruke, velger du Last opp-knappen.

1. Du kan navigere til en annen mappe ved å gå til det neste element etter listen. Her vil det være et bord med fire sorterbare kolonner. Kolonnene er:

Tittel - Navnet på filen eller mappen.

Forfatter - Skaperen av filen, for mapper vil dette leses som en dash '-'.

Likhet - Likhetsresultatet en fil har returnert med. For mapper vil dette leses som tomt.

Lagt til - Datoen da filen eller mappen ble opprettet.

Når du har funnet mappen du vil sende filen til i Tittelkolonnen, velger du den. Den vil leses som en gruppe med to elementer. Naviger til denne gruppen, og velg det første elementet. Dette vil ta deg til den valgte mappen.

4. På siden finner du en dra og slipp-gruppe, med tre elementer. Du kan bruke denne gruppen til å velge filen du vil sende til Turnitin. Finn elementet ' Velg filer '.

Velg filer - Dette er en lenke. Den vil laste operativsystemets standard filvelger for å velge en fil å laste opp.

5. Siden vil oppdatere ved å velge en fil med tre valgfrie tekstbokser, en knapp og en avkrysningsboks.

1. Disse inndataboksene har tittelen:

Tittel - Tittelen på dokumentet.

Forfatters fornavn - Det første navnet på forfatteren av dokumentet.

Forfatters etternavn - Etternavnet til forfatteren av dokumentet.

2. Hvis du trenger å velge en fil, vil elementet Arkiv, knapp tilbakestille gjeninnsendingsprosessen

3. Avmerkingsboksen Legg til fil(er) i kontoens private lager - Et privat lager er en privat database som bare tilhører den primære kontoen du er knyttet til. Merk av i avmerkingsboksen for å bekrefte at du vil at filen skal legges til i det private lageret.

6. Finn til slutt Bekreft-knappen. Hvis du velger denne knappen, begynner opplastingen av filen til Turnitin.

7. Når opplastingen er fullført, blir du varslet om at Opplastingen er fullført.

Kildeoversikt

Kildeoversikten har to hovedelementer. Den totale likhetsprosenten og en liste. Listen inneholder så mange elementer som det er forskjellige treff. Hver kamp i listen viser den nummererte kilden. Kilde-URL-en eller institusjonen. Hvilket innhold ble matchet mot og prosentandelen av filen som matchet mot denne kilden. For eksempel:

Source 1. en.wikipedia.org. Internet. 36%. 1 of 3.

Samsvarskilder

Kildeoversikten har to hovedelementer. Den totale likhetsprosenten og en liste. Listen inneholder så mange elementer som det er forskjellige treff. Hver kamp i listen viser den nummererte kilden. Kilde-URL-en eller institusjonen. Hvilket innhold ble matchet mot og prosentandelen av filen som matchet mot denne kilden. For eksempel:

Source 1. en.wikipedia.org. Internet. 36%. 1 of 3.

Fargekontrast

Fargene vi bruker i Turnitin en samsvarer med WCAG 2.0 AA-standarden. Det laveste kontrastforholdet er 3.37:1 og brukes bare i våre store tekstoverskrifter. Generell tekst i Turnitin har et kontrastforhold på 21:1- Forholdet som brukes i navigeringssidepanelet er 6,7:1

Hva betyr dette?

Å ha god fargekontrast hjelper alle som har tilgang til programmet ved å gjøre teksten enkel og mindre anstrengende å lese. Brukere med synssvekkelser bør mene at kontrastforholdet hjelper dem til å bruke Turnitin beta lett i høykontrastmodus.

Hjelpeteknologier

Aria-etiketter

Alle elementer har ARIA-attributter knyttet til dem.

Hva betyr dette?

Hjelpeteknologier, spesielt skjermlesere, vil bruke ARIA-attributter for å bestemme hvilken type innhold de ser på, (for eksempel en artikkel, glidebryter eller varsling) og bruke denne til å hjelpe brukeren med å navigere på siden. Ytterligere ARIA-attributter kan gi nyttig informasjon tilbake til brukeren, som den nåværende verdien av en fremdriftslinje.

Overskrifter

Brukere kan navigere gjennom grensesnittet raskt gjennom bruk av overskrifter. I Turnitin bruker vi overskrifter for å formidle forholdet mellom ulike deler av grensesnittet. Overskrift 1 brukes for tittelen på hver side, overskrift 2 for hoveddeler og overskrift 3 for underinndelinger.

Tabellnavigasjon

Datatabeller brukes i grensesnittet til å organisere data på en logisk måte. Datatabeller brukes i innboksen til Turnitin, som er tilgjengelig for alle brukere, og i skjermbildet for brukeradministrasjon, som er tilgjengelig for administratorer. Brukere av skjermlesere kan navigere gjennom innholdet i datatabellen ved hjelp av rad-og kolonneoverskrifter.

Skjemaer

Alle skjemaelementer har relevant etikettekst. Alle skjemaetiketter er knyttet til skjemakontrollene.

Hva betyr dette?

Når en skjermleser navigerer gjennom et skjema, vil den bruke skjemaetiketter for å informere brukeren om riktig innhold som trenger inndata. Ved å bruke de riktige etikettene som er knyttet til skjemakontrollene kan brukere av hjelpeteknologier legge inn verdier i de riktige skjemakontrollene, for eksempel tekstbokser, avmerkingsbokser, alternativknapper og rullegardinmenyer, og sikre at de har fylt ut skjemaer riktig.

Fokus

Fokus på utvalgte elementer er klart og tydelig. Se opp for den blå kanten som vises på siden, det er her tastaturets fokus for øyeblikket er.

Hva betyr dette?

Når du bruker tastaturet til å navigere, vil det være lett å gå seg vill hvis det ikke var mulig å vite hvor tastaturet for øyeblikket er fokusert. Turnitin bruker en blå boks som er lett å se rundt elementet som for øyeblikket har fokus.

Alternativ tekst

Eventuelle bilder eller andre elementer som brukes i Turnitin har alternativ tekst.

Hva betyr dette?

Når en skjermleser kommer over et bilde, beskriver den alternative teksten innholdet i bildet. For eksempel, et bilde av en gul and kunne ha den alternative teksten 'bilde av en gul and'.

Need to contact a human?

Get in touch