Utelate innhold fra likhetsrapporten

Innholdsekskluderinger kan inkludere å fjerne alle treff fa bibliografi eller steder i et dokument der forfatteren har brukt sitater.

Hvis du endrer innstillingene, endres bare innstillingen for fremtidige opplastinger. Hvis det er nødvendig, må tidligere opplastede dokumenter justeres individuelt.

1. Velg Innstillinger fra sidestolpen.
  2. Bruk avmerkingsboksene til å velge innholdstypene du vil utelate fra alle fremtidige dokumenter:

Bibliografi: Turnitin ser etter overskriftsfraser knyttet til terminologi knyttet til en bibliografi og utelukker ethvert materiale etter det fra likhetsrapporten. Turnitin ser deretter etter en avslutningsoverskrift for å gjenoppta likhetskontrollen. En fullstendig liste over start-og avslutningsfraser finner du her.

Sitater: Turnitin ser etter alt innhold mellom anførselstegn og utelater denne teksten fra rapporten. Du finner en liste over støttede typer anførselstegn her.

Små treff-# ord: Turnitin vil fjerne alle treff som er mindre enn eller lik lengden på antall ord som er oppgitt.

3. Hvis alt ser bra ut, velger du Lagre-knappen for å bruke endringene.

Gjort en feil? Trykk på Tilbakestill-knappen for å starte på nytt.

Need to contact a human?

Get in touch