Ekskludere en individuell kilde

Noen ganger kan det hende at en kilde er inkludert i likhetsrapporten som du ikke hadde tenkt, eller det kan være en kilde du mener var tillatt og ikke vil at den skal bidra til det totale likhetsresultatet.

1. Velg Mine filer fra sidepanelet.
  2. Finn filen som inneholder dokumentet du vil vise, og velg tittelen.

3. Velg en kildevisning fra sidepanelet for kilder.

Kildeoversikt: En liste over de største kildene som ble funnet i dokumentet.

Alle kilder: En liste over alle kilder som er samsvarende i dokumentet.

Unntak fra en av disse visningene vil også utelukke det fra den andre visningen

4. Velg kilden du vil utelate. Kilden vil utvides for å vise deg en bit av den samsvarende teksten.

5. Rull ned til bunnen av kildeteksten, og velg knappen for ekskludering av kilde.

Hvis du ekskluderer et underdomene, fjernes bare treffet fra dette nivået i domenet. Hvis det er flere treff, fra ulike deler av et enkelt domene, vil de bli behandlet annerledes.

For eksempel: help.turnitin.com vil være en annen kilde til example.turnitin.com

6. Du er ferdig! Likhetsresultatet vil bli oppdatert for å gjenspeile utelukkelse du nettopp har gjort.
    Gjort en feil? Finn ut hvordan du inneholder en kilde på nytt.

Need to contact a human?

Get in touch