Turnitin-tjenester – privatlivspolitik

Senest opdateret: 31. marts 2023

Turnitin, LLC ("Turnitin," "vi," "os"), ejer og driver forskellige webbaserede tjenester for at fremme akademisk integritet, strømline evalueringer og forhindre plagiat (samlet set kaldet ("tjenester") i denne privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik har til formål at informere vores kunder ("kunder") og deres brugere ("brugere", "dig", "din") om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler, gemmer og videregiver dine personlige oplysninger, når du interagerer med tjenesterne. Denne privatlivspolitik beskriver også dine valg vedrørende vores brug og din adgang og ændringer af dine personlige oplysninger.

Der kan gælde flere oplysninger for dig afhængigt af borgerskab. Hvis du er borger i det Forenede Kongerige, EU eller Californien og visse andre delstater, kan der være specifikke praksisser, der gælder for dig som anført specifikt i denne politik.

Af hensyn til klarhed gælder denne privatlivspolitik ikke for vores websteder, som er underlagt den politik, der er tilgængelig her.

Ved at tilgå eller bruge tjenesterne bekræfter du, at du har læst og forstår denne privatlivspolitik.

Indholdsfortegnelse

Personlige oplysninger, som vi indsamler

Når vi interagerer med en kunde, når du tilgår eller bruger vores tjenester, når du anmoder om kundesupport eller oplysninger om vores tjenester, eller når du på anden vis kommunikerer med os, kan vi indsamle visse personlige oplysninger om dig. Personlige oplysninger er af hensyn til denne politiks formål oplysninger, som identificerer, beskriver eller med rimelighed vedrører en identificerbar person eller husstand, eller som på anden vis er defineret som personlige oplysninger, persondata eller beskyttede data iht. gældende love ("personlige oplysninger"). Vi kan indsamle disse oplysninger fra kunder, som typisk er uddannelsesinstitutioner, samt fra brugere, der kan være undervisere eller studerende.

Vi kan indsamle alle eller nogle af følgende personlige oplysninger om dig, som du kan sende direkte, eller som kan sendes om dig fra vores kunder:

Oprettelse af en konto

For at aktivere de tjenester, der skal bruges, kan vi indsamle følgende personlige oplysninger:

• Studerende data, inkl.:
    Navne: fornavn, mellemnavn og efternavn, inkl. pseudonymer (hvis disse bruges).

Brugerspecifikke kontoidentifikatorer: Oplysninger, som kun en bruger kender, til at sikre deres konto, hvilket kan være svaret på et 'hemmeligt spørgsmål'.

Mailadresse og kontonavne:i skal bruge en mailadresse og et kontonavn for at kunne oprette en konto.

Alle data, der sendes til os fra en kunde for at tillade studerende at tilgå deres konto: Eksempelvis en personlig mailadresse frem for en institutionsmail eller kontaktdetaljer, vi kan kræver til at kontakte en bruger.

Adgangskoder: Vi beder brugere om at angive adgangskoder, som er essentielle for en kontos sikkerhed.

Uddannelsesdata: Disse kan inkludere karakter/år og uddannelsesinstitution samt sendte data iht. brug af tjenesterne såsom skriftlige materialer i form af stile, opgaver, eksamensvar og andre skriftlige værker. ("afleveringer").

• Underviserdata, inkl.:
    Navne og mailadresser: af samme årsager som vi indsamler de data for studerende som anført ovenfor.

Rolle: Vi enten indsamler eller tildeler en undervisers rolle i tjenesten, så vi kan administrere kontoen, f.eks. "instruktør" eller "lærerassistent".

Uddannelsesinstitution: Vi indsamler disse data, så vi ved, at en bruger bruger en konto, som er knyttet til denne institution.

Brug af tjenesten:

Foruden det ovennævnte – når en kunde eller bruger tilgår vores tjenester, kan vores servere også automatisk indsamle oplysninger om din brug af og aktivitet på tjenesterne ("brugsoplysninger"), inkl.:

Logdata: Inkl. oplysninger om, hvornår og hvor længe en bruger tilgår tjenesterne.

Enhedsoplysninger: Vi kan indsamle id'et for enhver enhed, der tilgår tjenesterne, og den IP-adresse, der er associeret med din browser og enheds-id. Vi kan også indsamle flere oplysninger såsom din enheds mærke og model; typer og versioner af software, der bruges; logintidsstempler, browsertype og -version, computerens operativsystem og sprog.

Placerings- og tjenestebrugsoplysninger: Vi kan også indsamle oplysninger, fra hvilket land tjenesterne tilgås, og det associerede tidsstempel og områder i tjenesterne, som brugere besøger oftere, og mest brugte funktioner.

Kommunikationsinformation: Vi indsamler oplysninger, som du sender os. Vi indsamler eksempelvis oplysninger fra dig, når du anmoder om kundesupport eller oplysninger om vores tjenester eller på anden vis kommunikerer med os.

Sådan bruger og videregiver vi personlige oplysninger

Vi hverken sælger eller udlejer dine personlige oplysninger, da vilkårene er defineret i gældende love. Vi bruger og videregiver personlige oplysninger for at drive, levere, forbedre og udvikle vores tjenester. Vores formål med at bruge og videregive dine personlige oplysninger er, som følger:

• For at forstå, måle og forbedre vores tjenester, til juridisk gyldige formål, inkl., men ikke begrænset til, at analysere vores tjenesters ydeevne, forbedre vores tjenester, research, produktudvikling og/eller at tilbyde tilpassede tjenesteforslag. Brugsinformation hjælper os med at levere tjenesterne på lokale sprog, at diagnosticere tekniske problemer samt administrere og sikre tjenesterne. Vi samler og analyserer også brugsinformation for bedre at forstå, hvordan vores tjenester bruges, og hjælpe os med at forbedre vores tjenester. Visse tjenester kan tillade undervisere at levere studerendes id'er for at kunne fordele dem, kategorier, de bruger til at karaktergive afleveringer, karakterer og kommentarer på deres studerendes afleveringer.

• For at levere tjenesterne til vores kunder og deres brugere, inkl. behandlingen af afleveringer, som kræves for at sende tjenesternes resultater til vores kunder.

• For at oprette og administrere loginoplysninger til oprettelse, vedligeholdelse og administration af kunde- og brugerkonti og for at godkende brugere.

• For at levere kundesupport, inkl. via mail eller sms, for at løse et problem, for at underrette kunder eller brugere om ændringer eller problemer, der påvirker tjenesterne, eller på anden vis kommunikere og anmode om feedback om kundeoplevelser med tjenesterne.

• For at beskytte vores rettigheder som f.eks. at etablere eller udøve vores juridiske rettigheder eller forsvare mod krav. Deling kan eksempelvis være nødvendigt for at forsvare et juridisk krav eller forsvar såsom at håndhæve vores slutbrugerlicensaftale.

• I relation til en kendt eller mistænkt overtrædelse af vores brugsvilkår, forhindring af svindel eller anden ulovlig brug, inkl. at dele personlige oplysninger med entiteter, der hjælper os i en undersøgelse og kan være påkrævet af gældende lov.

• I forbindelse med juridiske eller lovmæssige forpligtelser, inkl. at videregive dine personlige oplysninger for at beskytte vores rettigheder eller vores brugeres rettigheder og sikkerhed eller om nødvendigt i tilfælde af en retskendelse, regulatorisk undersøgelse eller anden lovlig anmodning. Forudsat, medmindre det er juridisk forbudt, vil vi dog sende enhver sådan anmodning til dig eller underrette dig, før vi svarer, medmindre dette vil påvirke forhindringen eller opdagelsen af en forbrydelse.

• I tilfælde af en omstrukturering, fusion, salg, tildeling, konkurs eller lignende virksomhedsændring vil vi muligvis skulle overføre dine personlige oplysninger til den omstrukturerede entitet eller nye ejer efter salget eller omstruktureringen, så de kan bruge dem iht. denne privatlivspolitik.

• For at give vores kunder opdateringer og tilbud om vores tjenester. Du kan til enhver tid afmelde eller fravælge elektronisk marketingkommunikation ved at bruge linket "afmeld", der er i hver mail, eller ved at skrive til os på unsubscribe@turnitin.com.

Sådan kan du ændre dine personlige oplysninger

Kunder kan rette eller ændre de personlige oplysninger, der samles ved registrering, direkte i tjenesterne. Studerende-brugere kan anmode om adgang, ændre, rette eller slette deres personlige oplysninger ved at kontakte deres uddannelsesinstitution. Vi vil arbejde med uddannelsesinstitutioner for at svare på disse anmodninger på den tid, som kunder har anmodet om, eller som loven kræver det.

Kunder kan også direkte anmode om deres brugeres personlige oplysninger når som helst ved at kontakte Turnitins kundesupport på tiisupport@turnitin.com.

Cookies

Vi bruger tredjepartsserviceudbydere til at hjælpe os med at indsamle og forstå brugsinformation. De fleste browsere kan indstilles til at detektere browsercookies og til at lade en bruger afvise dem, men hvis cookies afvises, kan det påvirke din oplevelse med tjenesterne. Du kan få mere at vide om cookies i tjenesterne i vores Cooki e-meddelelse. Få mere at vide om browsercookies, inkl. hvordan du administrerer eller sletter dem, i værktøjerne, hjælp eller en lignende sektion i din webbrowser.

Børns privatliv

I tilfælde af at en kunde vælger at bruge vores tjenester med studerende under 13 år eller på anden vis mindreårig i deres jurisdiktion, påhviler det kunder at anskaffe nødvendig, forudgående, verificerbar samtykke fra en forælder eller værge. Vi overholder vores direkte forpligtelser om at beskytte disse personlige oplysninger. Hvis vi finder ud af, at vi uforvarende har indsamlet sådanne personlige oplysninger uden den nødvendige samtykke, vil vi hurtigt slette dem.

Forældre, der ønsker at gennemgå eller anmode om sletning af deres barns personlige oplysninger, bør kontakte kunden. Vi arbejder direkte med vores kunde om at fuldføre sådanne anmodninger.

Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA)

Kunder, der er bundet af Family Educational Rights and Privacy Act (“FERPA”)-kontrakten med Turnitin som en "skolefunktionær" med en "legitim uddannelsesinteresse" i at levere tjenesterne, som begreberne er brugt i FERPA 99.31(a)(1). Turnitin forbliver under direkte kontrol af kunden med hensyn til brugen og vedligeholdelsen af FERPA-beskyttede "uddannelsesposter" og vil kun bruge de studerendes personlige oplysninger, som det fremgår af vores kundeaftaler og i henhold til gældende lov.

Tredjepartsserviceudbydere

Vi kan interagere med tredjepartsservicepartnere for at fremme vores levering af tjenesterne og for at levere visse funktioner på vores vegne såsom datahosting, analyse, indholdslevering, vedligeholdelse, sikkerhed og lignende funktioner. Disse tredjeparter kan kræver en begrænset mængde information, inkl. personlige oplysninger, for at levere deres tjenester på vores vegne.

Sikkerhed

Vi implementerer tekniske, administrative og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at hjælpe med at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af personlige oplysninger. Vi hoster kundens og brugerens personlige oplysninger i tredjeparters datacentre, der anvender firewalls, kryptering af personlige oplysninger og andre teknologier, der er branchestandarder, for at forhindre interferens eller adgang fra udefrakommende. Internettet er dog ikke fuldstændig sikkert, og vi er ikke ansvarlige for sikkerhedsbrud, der ikke er inden for vores rimelige kontrol.

Turnitin gennemgår årlige SOC2 Type II-audit udført af en ekstern og uafhængig auditor (AICPA).

Vi kræver også, at kunder og brugere hver etablerer en kontoidentifikator og adgangskode, der skal angives, hver gang kunder eller brugere logger på tjenesterne. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af din kontoidentifikator og adgangskode. Hvis du bliver opmærksom på uautoriseret brug af en konto, tab af en brugers eller kundes kontooplysninger eller mistænker et sikkerhedsbrud, er det dit ansvar hurtigt at give os besked på informationsecurity@turnitin.com.

Databevaring

Vi kan bevare visse personlige bruger- og kundeoplysninger i den nødvendige tid, det tager at aktivere den fortsatte brug af tjenesterne, for at opfylde de formål, der fremgår af denne politik, til juridisk gyldige forretningsformål, eller som loven ellers kræver det. Hvor længe vi bevarer specifikke personlige oplysninger varierer afhængigt af deres type og brug, hvorefter de slettes.

Vi kan bevare ikke-personlige oplysninger, inkl. samlede, de-identificerede eller anonymiserede data til lovligt gyldige formål.

Udmeldingspolitik

Vi sender mails til kunder med information om vores tjenester. Kunder kan afmelde modtagelse af mails fra Turnitin ved at klikke på linket "afmeld" nederst i hver mail, vi sender. Vi sender ikke marketingmails til studerende-brugere.

Hvis kunder har fravalgt at modtage kommunikation fra os, kan vi stadig sende kontorelateret kommunikation vedrørende tjenesterne. Vi sender ikke mails på vegne af tredjeparter.

Besked til borgere i Californien og andre amerikanske delstater

Visse amerikanske delstatslove, inkl. Californien, giver deres borgere visse rettigheder relateret til deres personlige oplysninger som beskrevet nedenfor. Vi giver disse rettigheder til alle amerikanske borgere. Før vi kan opfylde en anmodning i relation til vores tjenester, kan loven kræve, at vi verificerer din identitet for at forhindre uautoriseret adgang til dine data. Eftersom vi faciliterer brugeranmodninger via vores kunder, er vi afhængige af deres verifikation af din identitet og vores eksisterende kundekontaktoplysninger for at kunne behandle anmodninger.

Brugere, der ønsker at udøve deres rettigheder beskrevet i denne sektion, bør kontakte deres uddannelsesinstitution. Vi vil arbejde med dem om nødvendigt, hvis de kræver vores hjælp med at fuldføre anmodninger.

Vi hverken "sælger" eller "deler" personlige oplysninger, da disse begreber er defineret under Californiens love og andre gældende delstatslove. I det omfang personlige oplysninger deles med tredjeparter, leveres de kun til tredjepartsserviceudbydere/-behandlere.

Bemærk, at din udøvelse af ovenstående rettigheder er underlagt visse fritagelser for at beskytte offentlighedens interesse (f.eks. forhindringen eller opdagelsen af forbrydelser) og vores interesser (f.eks. opretholdelsen af juridisk rettigheder). Vi vil prøve at fuldføre din anmodning så hurtigt som muligt i overensstemmelse med de tidsrammer, der fremgår af gældende lovgivning. Anmodninger om at udøve disse rettigheder kan gives helt, delvist eller slet ikke afhængigt af omfanget og typen af anmodningen og gældende lov. Der hvor loven kræver det, underretter vi dig, hvis vi afviser din anmodning, og underretter dig om grunde til, at vi ikke kan opfylde din anmodning.

Rettighed til at kende og tilgå information: Du har retten til at anmode om adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig, i det almindelige forretningsforløb og at modtage dem i et maskin-læsbart format, så de er tilgængelige for dig. Dette kan inkludere personlige oplysninger, vi indsamler, bruger eller videregiver om dig.

Ret til at korrigere: Du har retten til at korrigere unøjagtigheder i de personlige oplysninger, vi har om dig.

Ret til at slette: Du har retten til at anmode om, at vi sletter dine personlige oplysninger. I tilfælde af alle sådanne anmodninger opfylder vi muligvis ikke hele anmodningen eller en del af den, som loven tillader eller kræver. Hvis du f.eks. anmoder om, at vi sletter dine personlige oplysninger, kan der være visse poster, som loven påbyder os at gemme.

Autoriseret repræsentant: Hvis du er en autoriseret repræsentant, der prøver at udøve rettigheder på vegne af en Turnitin-bruger, bedes du kontakte deres uddannelsesinstitution med dine supplerede verifikationsoplysninger, som gældende delstatslovgivning kræver.

Ingen diskrimination: Vi vil ikke diskriminere eller på anden vis straffe nogen for at udøve deres rettigheder iht. gældende lov eller denne privatlivspolitik.

Følgende afspejler vores nuværende praksisser og vores praksisser, som har været gældende de seneste 12 måneder.

Kategorier af personlige oplysninger, som vi indsamler
  • Onlineidentifikator,

• IP-adresser,

• Personlige oplysninger begrænset til dit navn, mailadresse, bruger-id og adgangskode;

• Uddannelsesinformation såsom afleveringer; internet eller anden elektronisk netværksaktivitetsinformation relateret til din brug af vores tjenester;

• Hvis du vælger at planlægge et opkald med Turnitin eller kontakte vores kundesupport, indsamler vi identifikatorer såsom et rigtigt navn, arbejdsmail, telefonnummer.

Vi indsamler ikke bevidst følsomme personlige oplysninger, som det defineres iht. gældende amerikanske delstatslove. Vi kan indsamle følsomme personlige oplysninger, hvis de er inkluderet i de studerendes afleveringer.

Kategorier eller kilder, hvorfra de personlige oplysninger er indsamlet.Vi indsamler de personlige oplysninger direkte fra dig, fra din uddannelsesinstitution eller automatisk via tjenesten som beskrevet ovenfor.
Erhvervsmæssige eller kommercielle formål ved at indsamle eller dele eller sælge personlige oplysninger

Vi indsamler dine personlige oplysninger for at drive tjenesterne, besvare dine anmodninger og følge forretningsformål:

• Vi leverer tjenesterne iht. vores kontrakt med kunden og vores brugsvilkår, inkl. at vedligeholde eller servicere konti, levere kundeservice, behandle eller fuldføre ordrer og transaktioner, verificere kundeinformation og behandler betalinger.

• Vi detekterer sikkerhedshændelser, beskytter mod skadelige, bedragerisk eller ulovlig aktivitet og retsforfølger dem, der er ansvarlige for den aktivitet.

• Vi fejlretter for at identificere og reparere fejl, som påvirker eksisterende tiltænkt funktionalitet.

• Vi sender dig oplysninger og opdateringer om vores tjenester.

• Vi forbedrer tjenesterne, når kunden tillader det.

• Vi hverken "sælger" eller "deler" personlige oplysninger som defineret under Californiens love eller andre gældende delstatslove om privatliv.

Kategorier af tredjeparter, med hvem vi deler personlige oplysninger-specifikke stykker personlige oplysninger, vi har indsamlet

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med personer eller organisationer til brug for deres egne eller andre kommercielle formål. Vi videregiver kun dine personlige oplysninger til serviceudbydere, der støtter os i at levere tjenesterne som beskrevet ovenfor.

• Fra studerende: Fornavn, efternavn, mailadresse, bruger-id, adgangskode, institutionsnavn, karakter/år, uddannelsesinstitution og afleveringer ved kursusarbejde, som kan indeholde personlige oplysninger.

• Fra undervisere: Fornavn, efternavn, mailadresse, rolle og uddannelsesinstitution.

• Nogle tjenester kan desuden tillade undervisere at levere studerende-id'er til fordelingsformål, kategorier, de bruger til at karaktergive de studerendes afleveringer, karakterer og kommentarer på deres studerendes afleveringer.

• IP-adresse, enheds-id.

• Oplysninger som internetaktivitet eller anden elektronisk netværksaktivitet, inkl., men ikke begrænset til, hvordan du bruger tjenesterne.

GDPR-information

Når vi leverer tjenester til dig som en kunde eller en bruger, fungerer vi som en "databehandler" iht. EU's og Storbritanniens GDPR. Vores behandling af dine personlige oplysninger styres af denne privatlivspolitik samt den kontraktlige aftale med kunden. Få mere detaljerede oplysninger om Turnitin og deres GDPR-overholdelse i vores GDPR FAQs.

For alle internationale brugere

Hvis du befinder dig uden for USA, skal du være opmærksom på, at dine personlige oplysninger overføres til eller behandles i USA, og de kan også blive behandlet til supportformål, hvor vi har medarbejdere, der arbejder på tjenesterne, som kan være i Storbritannien, Nederlandene, Tyskland, Sverige, Ukraine, Australien eller Indien. I EU kan det være muligt kun at gemme afleveringer i Tyskland.

Ved at aflevere dine personlige oplysninger bekræfter du, at vi må overføre, behandle og gemme dine oplysninger på denne måde. Uanset hvor de personlige oplysninger er, behandles de sikkert og iht. denne privatlivspolitik og gældende privatlivslove i USA. Disse love kan være anderledes end privatlivslovene i dit land. Men dette ændrer ikke vores forpligtelse til at beskytte dit privatliv, og vi vil overholde alle gældende love vedrørende overførsel af dine personlige oplysninger på tværs af landegrænser. Hvor det påkræves, vil vi implementere standardkontraktbestemmelser med vores kunder og med vores tredjeparter eller være afhængige af sådanne andre passende overførselsmekanismer for at sikre, at overførslen af personlige oplysninger uden for EØS, Schweiz og Storbritannien er lovlig. Du kan anmode om detaljer for de overførselsmekanismer, vi benytter til at overføre personlige oplysninger uden for disse regioner, ved at skrive til os på DPO@turnitin.com.

Flere rettigheder

Bemærk, at reglerne i dit land kan give dig flere rettigheder relateret til vores behandling af dine personlige oplysninger

Hvis du f.eks. er i EØS, Schweiz eller Storbritannien, kan du have retten til at tilgå, opdatere eller rette dine personlige oplysninger for at anmode om sletning af sådanne personlige oplysninger og for at afvise en bestemt behandling, inkl. én, som er relateret til marketing, for at modtage en maskin-læsbar kopi af de personlige oplysninger, som du har givet til os, eller anmode os om at overføre sådanne data til en tredjepart under visse omstændigheder.

Din udøvelse af disse rettigheder er underlagt visse fritagelser for at beskytte den offentlige interesse (f.eks. forhindring eller opdagelse af forbrydelser) og vores interesser (f.eks. opretholdelse af juridisk rettighed). For at udøve dine rettigheder skal du kontakte din uddannelsesinstitution. Vi vil arbejde med dem for at facilitere din anmodning i omstændigheder, hvor de kræver vores hjælp.

Opdateringer til denne politik

Denne politik kan redigeres engang imellem, da vores tjenester udvikler sig. For at gøre dig opmærksom på, hvornår ændringer foretages, vil vi justere datoen for "Senest opdateret" i starten af denne privatlivspolitik, og når loven kræver det, kan vi også give besked på mail eller i selve tjenesten.

Noten "Senest opdateret" øverst i denne politik indikerer, hvornår den sidst blev opdateret, og opdateringer træder i kraft, når de offentliggøres.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, eller hvis du har bekymringer om eller klager til, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på:

2101 Webster St., Suite 1900

Oakland, California 94612

866 816 5046

legal@turnitin.com

Hvis du har bekymringer eller klager til denne privatlivspolitik eller vores datahåndteringsprocedurer, kan du have en ret til at sende en klage til en kontrolmyndighed.

Vores databeskyttelsesansvarlige kan kontaktes på DPO@turnitin.com.