Cookie-meddelelse

Senest opdateret: 31. marts 2023

Denne cookie-meddelelse beskriver, hvordan Turnitin bruger cookies og lignende teknologier til at indsamle og gemme oplysninger, når du besøger vores websteder (samlet kaldet "websteder"), og dine valg om disse cookies. Få mere at vide om vores databehandling i vores privatlivspolitik.

Om cookies:

En cookie er en lille datafil, der sendes fra et websted og gemmes i browseren på din computer eller enhed. Cookies lader os genkende din browser, når du vender tilbage til Turnitin, for at tjene visse funktioner og bedre forstå, hvordan du interagerer med Turnitin.

Hvorfor bruger vi cookies:

Vi bruger cookies til flere formål, inkl. at hjælpe os med at administrere webstederne, huske dine præferencer og diagnosticere tekniske problemer. Vi bruger også cookies til at hjælpe os med bedre at forstå vores brugerbase, skræddersy vores indhold og forstå trends om, hvordan vores websteder bruges, og for at hjælpe med at forbedre vores websteder.

Typer af cookies og vores juridiske grundlag for at bruge cookies:

Vi kan placere både sessionsbaserede og vedvarende cookies på din enhed. Forskellen mellem en sessionscookie og en vedvarende cookie er dens varighed. Sessionscookies er cookies, der typisk varer lige så længe, som du bruger din browser eller browsersession. Vedvarende cookies vil stadig være der, efter du lukker din browser, iht. forskellige faktorer, inkl. din browserkonfiguration og den bestemte cookies levetid.

Vores websted placerer førstepartscookies på din browser, og vi tillader også tredjeparter at placere cookies på din enhed. Forskellen mellem en førstepartscookie og en tredjepartscookie handler om kontrollen af den part, der leverer cookieen. En førstepartscookie er en cookie, der placeres af det websted eller domæne, du besøger. En tredjepartscookie placeres af et andet domæne end det, du besøger, og drives af en separat virksomhed (ikke af os). Selvom vi kan tillade tredjeparter at tilgå vores websted for at placere disse cookies på brugernes enheder, har vi ikke kontrol over de informationer, som disse cookies indeholder, og vi bevarer heller ikke adgang til de data. Disse oplysninger kontrolleres helt af den tredjepart og er underlagt deres privatlivsmeddelelse.

Cookies kategories yderligere, som følger:

• Strengt nødvendige cookies: Strengt nødvendige cookies kræves for at browse på vores websteder og bruge visse webstedsfunktioner. Hvis du deaktiverer strengt nødvendige cookies, påvirkes webstedernes funktionalitet.

• Funktionelle cookies: Funktionelle cookies gør, at vi kan gemme dine valg og indstillinger (f.eks. dine lande- eller kontopræferencer). Hvis du deaktiverer disse cookies, kan webstedernes funktionalitet påvirkes.

• Analysecookies: Analysecookies lader os indsamle oplysninger om, hvordan vores websteder bruges, og vores brugerbase. Dette inkluderer, om en bruger har besøgt webstederne tidligere, den overordnede webstedsbrug og områder, som brugere foretrækker på webstederne. Det giver os mulighed for at forbedre webstederne og din oplevelse.

Kontakt os

Kontakt os for at få mere at vide om vores brug af cookies og lignende teknologier:

2101 Webster St., Suite 1900

Oakland, California 94612

866 816 5046

legal@turnitin.com

Vores databeskyttelsesansvarlige kan kontaktes på DPO@turnitin.com.