Uw profiel bewerken

Het bewerken van uw Aspen Beta-profiel zorgt ervoor dat al uw gegevens correct zijn zodat u nooit problemen krijgt met inloggen. Zo wijzigt u uw naam, gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord vanuit dezelfde locatie.

1. Selecteer uw gebruikersnaam in de hoek linksonder in uw SimCheck-venster.

2. Selecteer Profiel aanpassen.

3. Wijzig uw naam, e-mailadres of gebruikersnaam (of alle drie!).

Gebruik uw e-mailadres als gebruikersnaam om deze gemakkelijk te kunnen onthouden.

4. Klik op de knop Opslaan wanneer u klaar bent.

Nadat u uw e-mailadres of gebruikersnaam heeft gewijzigd, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw nieuwe gegevens om weer toegang te krijgen tot uw account.