Gegevensbescherming

Persoonlijk identificeerbare informatie

Persoonlijk identificeerbare informatie (PII) heeft betrekking op alle informatie in verband met geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke personen.

Voornaam, achternaam en e-mailadres

Om ervoor te zorgen dat uw PII privé blijft, gebruiken onze databases pseudonimisatietechnieken. Dat betekent dat uw gebruikersnaam en wachtwoord gescheiden en versleuteld worden opgeslagen zodat persoonlijk identificeerbare informatie niet gemakkelijk kan worden gekoppeld.

U kunt uw persoonlijk identificeerbare informatie op elk moment bewerken of verwijderen van het scherm Profiel bewerken.

Authenticatie

U meldt zich aan bij Aspen Beta met een gebruikersnaam. Uw gebruikersnaam kan van alles zijn wat u kiest (onder voorwaarde dat dit niet reeds in gebruik is) en als u wilt, kan het gewoon uw e-mailadres zijn.

Het is mogelijk om Aspen Beta te gebruiken met een pseudo e-mailadres. Maar als u daarvoor kiest, kunt u niet uw wachtwoord wijzigen.

Gegevens die naar Aspen Beta worden gezonden, worden altijd versleuteld als ze 'onderweg' zijn, wat betekent dat als uw gegevens naar Turnitin worden gezonden, het niet mogelijk is om deze gegevens te openen, ook niet als ze onderschept worden. Persoonlijke gegevens worden tevens versleuteld als ze in onze databases 'rusten'.

Wachtwoorden

Ons wachtwoordbeleid reflecteert moderne beveiligingsprincipes en onderzoek. Wachtwoorden moeten tenminste 8 tekens lang en maximaal 128 tekens zijn. U kunt ook elk tekentype in uw wachtwoord gebruiken.

Al onze wachtwoorden zijn versleuteld, zowel onderweg als 'in rust'. We raden het gebruik aan van een lang wachtwoord met een combinatie van letters, cijfers en tekens.

Internationale gegevensoverdracht

SimCheck gebruikt een moderne architectuur die een flexibeler verwerking en opslag van uw gegevens mogelijk maakt. Tijdens de betaperiode worden alle persoonlijk identificeerbare gegevens en uw ingediende bestanden opgeslagen in een datacentrum in Frankfurt, Duitsland, onder beheer van Amazon Web Services.

In de toekomst heeft de accountbeheerder de keuze uit verschillende AWS-datacentra wereldwijd.

Toestemming

U wordt gevraagd om Turnitin toestemming te geven voor het verwerken van uw gegevens als u voor het eerst een Aspen Beta-account maakt. U wordt gevraagd om ons privacybeleid en gebruiksvoorwaarden te lezen en als u akkoord gaat met de verwerking van uw ingediende bestand, wordt uw account aangemaakt.

U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door uw accountbeheerder te vragen om contact op te nemen met ons Supportteam via tiisupport@turnitin.com. Dit schakelt uw Aspen Beta-account uit en verwijdert alle documenten die u in onze database hebt geplaatst.

Controle door beheerder

Elk SimCheck-account heeft een privé-opslag. Privé-opslag bevat aangeboden bestanden apart van de standaard Turnitin-database. Bestanden toegevoegd aan een privé-opslag kunnen alleen worden doorzocht door andere gebruikers in hetzelfde account, behalve wanneer de beheerder aangeeft dat ook andere accounts in de privé-opslag kunnen zoeken.

Beheerders kunnen ervoor kiezen om alle bestanden automatisch toe te voegen aan de privé-opslag van het account of om gebruikers te laten afzien van het toevoegen van bestanden aan de privé-opslag tijdens het aanbieden.

Document verwijderen

U kunt een verzoek indienen om bestanden te verwijderen uit de privé-opslag door uw accountbeheerder contact te laten opnemen met ons supportteam via tiisupport@turnitin.com.

Persoonlijke gegevens vernietigen

U kunt op elk moment verzoeken om uw persoonlijke gegevens te laten vernietigen door uw accountbeheerder te vragen om contact op te nemen met ons supportteam via tiisupport@turnitin.com. Nadat u een verzoek heeft ingediend om uw persoonlijke gegevens te verwijderen, schakelen we uw account uit en verwijderen we alle documenten die u aan onze database heeft toegevoegd.