Een activeringsmail opnieuw verzenden

1. Selecteer Gebruikers in de zijbalk.
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek van de pagina Gebruikers de link Uitnodigingen in behandeling. Hiermee worden alle gebruikers weergegeven die hun account nog niet hebben gemaakt.

1. Selecteer de koppeling Uitnodiging opnieuw sturen naast de gebruiker die een nieuwe uitnodiging moet ontvangen.

2. U kunt ook meerdere gebruikers selecteren door de selectievakjes te selecteren naast het veld achternaam voor iedere gebruiker en vervolgens de koppeling Uitnodiging opnieuw sturen te gebruiken die bovenaan de tabel wordt weergegeven.

Op zoek naar een bepaalde gebruiker? Gebruik de zoekbalk om deze te vinden.