Accountinstellingen

Als accountbeheerder hebt u toegang tot de accountinstellingen. Hier kunt u alle uitsluitingen zien die op het account zijn toegepast, evenals de online opslagplaatsen die zijn geautoriseerd voor het controleren op overeenkomsten.

1. Selecteer Instellingen in de zijbalk.

De optie voor privé-opslag is beschikbaar op de pagina met accountinstellingen. Met deze opties kunnen gebruikers kiezen of ingezonden bestanden al dan niet automatisch worden toegevoegd aan de privé-opslag van het account. U kunt kiezen welke gedeeltes van de Turnitin database-documenten die naar uw account zijn verzonden worden vergeleken. Wijzig uw zoekdoelen door de verschillende selectievakjes aan te vinken:

2. Selecteer het selectievakje onder de sectie Bestandsopslag.

Wanneer een gebruiker iets indient, wordt deze inzending automatisch toegevoegd aan de privé-opslag van het account.

Als deze optie niet geselecteerd is, hebben gebruikers nog steeds de mogelijkheid hun bestanden op te slaan in de privé-opslag van het account op het inleverpunt.

3. Klik op de knop Opslaan.

Foutje gemaakt? Druk op de resetknop om opnieuw te beginnen.