Toegang tot het Similarity Report

1. Selecteer aan de zijkant van een pagina in Canvas het tabblad Cursussen.

2. Selecteer de cursus waarin uw opdracht zich bevindt.

Als de cursus niet wordt weergegeven in de lijst Mijn cursussen, selecteer dan Alle cursussen en voeg de cursus via de selectievakjes toe aan de lijst.

3. Selecteer Opdrachten aan de linkerkant.

4. Selecteer de desbetreffende opdracht.

5. Klik aan de rechterkant van de opdracht op Inzendingsgegevens.

6. Als u uw Similarity Report in Turnitin wilt bekijken, selecteert u het similarity percentage (in het voorbeeld is dit een rode 100%).

Als u problemen ondervindt bij het openen van Turnitin, controleer dan de instellingen van uw pop-upblokkering en maak een uitzondering.