Inzenden voor een Sakai-opdracht

1. Navigeer naar de werksite voor uw cursus en kies de optie Opdrachten.

2. Gebruik de tabel op de pagina met de Opdrachtenlijst om uw opdracht te selecteren.

3. Voeg uw bestanden en andere inhoud toe aan de inzending. Mogelijk ziet u hier verschillende opties, afhankelijk van hoe uw docent de opdracht in eerste instantie heeft ingesteld.

Als dit de eerste keer is dat u bij Turnitin inzendt, moet u mogelijk eerst onze licentieovereenkomst voor eindgebruikers accepteren voordat u kunt inzenden.

Er wordt een Similarity Report gegenereerd voor elk bestand dat voor de opdracht wordt verzonden. Als uw docent heeft toegestaan dat u meerdere bestanden kunt uploaden, ontvangt u een Similarity Report voor elk bestand dat voldoet aan onze bestandsvereisten.

4. Alles klaar? Gebruik de knop Inzenden om te voltooien.

Benieuwd naar de Similarity Score? Bekijk de rest van deze handleiding.