Posten op een Moodle Forum

Turnitin heeft hetzelfde uploadproces als Moodle, dat u al kent. Als u nog niet eerder via Moodle hebt ingezonden, volg dan de onderstaande stappen.

1. Ga met de navigatiezijbalk naar uw cursus.

2. Selecteer de optie Algemeen.

3. Zoek in de lijst het forum waarop u een bericht wilt posten.

4. U kunt een nieuw discussieonderwerp posten of een antwoord op een reeds bestaand onderwerp posten. Het Similarity Report wordt weergegeven samen met het forumbericht.

Voor alle bestanden die aan een forumbericht zijn gekoppeld, wordt ook automatisch een Similarity Report gegenereerd.