Inzenden voor een opdracht

Turnitin heeft hetzelfde uploadproces als Canvas, dat u al kent. Als u nog niet eerder via Canvas hebt ingezonden, volg dan de onderstaande stappen.

1. Navigeer naar uw cursus.

2. Open uw opdracht op het tabblad Opdrachten.

3. Gebruik de knop Opdracht inzenden om aan de slag te gaan.

4. Gebruik de knop Bestand kiezen om het bestand te zoeken dat u wilt uploaden.

5. U moet mogelijk, als u dat niet al eerder hebt gedaan, instemmen met de Turnitin EULA en bevestigen dat uw inzending uw eigen werk is.

6. Wanneer u klaar bent, selecteert u de knop Opdracht inzenden om naar Turnitin te uploaden.

Voor elk geüpload bestand wordt een Similarity Report gegenereerd.