Bestandsvereisten voor uw inzendingen

Moet u een presentatie ter beoordeling aan uw docent zenden? Geen probleem. Hoe zit het met een HTML-bestand? Dat gaat ook eenvoudig. Met LTI kunt u bestanden in veel verschillende vele indelingen voor beoordeling en feedback inzenden. Bekijk hieronder de lijst met bestandsvereisten voor inzendingen.

Voor een LTI-opdracht kunt u de volgende bestandstypen en -groottes inzenden:

● Text, MS Word, MS PowerPoint

● Postscript, PDF, RTF, HTML

● WordPerfect en OpenOffice

● Bestanden moeten kleiner dan 100 MB zijn

● Bestanden moeten ten minste 20 woorden tekst bevatten

Neem een kijkje op Inzenden voor een opdracht voor meer informatie over het uploaden van bestanden naar een LTI-opdracht.