Een bestand via directe inzending uploaden

Met directe inzending kunt u een bestand inzenden bij Turnitin zonder dat u een gebruikersaccount hoeft aan te maken. U ontvangt van uw docent een unieke link, waarmee u dit inzendingsproces kunt starten.

1. Volg de link die u van uw docent hebt gekregen. Deze ziet er ongeveer zo uit:
    https://UniversityofHelp.turnitin.com/originality/hand-in-link/new?jwt=eyJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJleHAiOjE1NzEyNjY4MDAsImlhdCI6MTU1NzMyNDQ1O
    CwianRpIjoiZjIyZDczMDAtMDkwNy00NTI5LWE3ZDMtNGQwYzdjMTZiZjVjIiwidGVuYW50IjoidGlp
    LXFhIiwidWFhVXNlcklkIjoiMTQ0NmE3ZTQtNzViOC00NWE5LWI1ZGEtYzdlZWQ0Yjk2NDQ2IiwiZ
    m9sZGVySWQiOiI1MTFhYTBmMy1kYzYwLTQ0YWItYjhlMS1jMWQxNmZmMzM3YTYifQ.BVx4b
    hU-GbML_9BnnaGEdXYoBCxWsgTZPmfZGdwzLmQ
  2. Er verschijnt een eenvoudige inzendingsinterface. We hebben uw naam en e-mailadres nodig, zodat uw docent weet wie u bent. We sturen ook een digitaal ontvangstbewijs naar het door u opgegeven e-mailadres.

3. Gebruik de knop Bestand selecteren om het bestand te kiezen dat u naar Turnitin wilt uploaden.
    • De totale uploadgrootte mag niet meer zijn dan 200 MB
    • Elk bestand moet 100 MB of minder zijn en moet ten minste 20 woorden tekst bevatten
    • De maximaal toegestane omvang van de paper is 800 pagina's
    • Zipbestanden mogen niet groter zijn dan 200 MB of meer dan 100 bestanden bevatten
    • Ondersteunde bestandstypen zijn onder andere: Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PostScript, PDF, HTML, .HWP, RTF, OpenOffice(ODT), WordPerfect en platte tekst
  4. Voordat u het bestand naar Turnitin kunt verzenden, moet u onze licentieovereenkomst voor eindgebruikers doorlezen. Zet bij akkoord een vinkje in het selectievakje om de overeenkomst te accepteren.
  5. Tot slot moeten we een snelle controle uitvoeren om te controleren dat u geen robot bent. Gebruik het selectievakje om te bevestigen dat u een mens bent.
  6. Wanneer u tevreden bent met de rest van de inzending, kunt u het bestand via de knop Inzenden naar Turnitin sturen. We voeren in deze fase van de inzending nog een paar controles uit, waardoor het bestand niet meteen als succesvol wordt aangemerkt. Zodra we uw inzending hebben verwerkt, krijgt u een e-mailbericht van ons op het door u opgegeven account.