Nieuwe en klassieke Similarity Reports openen

Zowel de nieuwe als de klassieke rapporten zijn beschikbaar, tenzij je beheerder je instelling heeft afgemeld voor de nieuwe ervaring.

Toegang tot het Similarity Report

1. Selecteer een opdracht om het Similarity Report te openen.
  2. Er verschijnt een modaal overzicht van het nieuwe Similarity Report. Dit wordt alleen weergegeven wanneer je het Similarity Report voor het eerst opent met de nieuwe beschikbare ervaring.
  3. Selecteer Nieuw rapport proberen om toegang te krijgen tot het nieuwe rapport of selecteer Misschien later om het klassieke rapport te openen. Toekomstige Similarity Reports worden geopend in de ervaring die je voor het laatst hebt gebruikt.

Van de weergave van het nieuwe rapport naar die van het klassieke rapport gaan en omgekeerd

Alle filters of uitsluitingen die je in het nieuwe rapport toepast, worden toegepast op het klassieke rapport en omgekeerd. De weergegeven Similarity resultaten worden niet gewijzigd door van weergave te wisselen.

1. Om terug te gaan naar het klassieke rapport, selecteer je de knop Wissel naar klassieke weergave in de koptekst linksboven.
  2. Om vanuit het klassieke rapport naar het nieuwe rapport te wisselen, selecteer je gewoon de knop Wissel naar de nieuwe weergave in de koptekst rechtsboven.