Items herstellen vanuit de prullenbak

1. Selecteer Prullenbak in de zijbalk.
  2. Selecteer het/de item(s) die u wilt herstellen.

U kunt meerdere items tegelijk herstellen met behulp van de selectievakjes.

3. Klik op Herstellen bovenaan de pagina om het/de geselecteerde item(s) te herstellen naar Mijn bestanden.

Alle herstelde items worden hersteld naar de locatie waar ze oorspronkelijk zijn opgeslagen. Als uw item eerder in een map stond die inmiddels is verwijderd, wordt het item hersteld naar het hoogste niveau van de map Mijn bestanden.