Een opdrachtenpostvak openen

Elke Turnitin LTI-opdracht heeft een eigen postvak waar u de instellingen voor uw opdracht kunt bewerken, kunt zien wie werk heeft ingezonden en toegang kunt krijgen tot de Similarity Reports voor inzendingen. Om bij een Turnitin LTI-opdrachtenpostvak te komen, volgt u de stappen die u normaal gesproken zou nemen om een LTI-opdracht te starten binnen uw Learning Management System (LMS). Hiermee komt u direct in het postvak voor die opdracht. Bekijk de onderstaande snelle stappen voor het starten van een opdracht in uw LMS, zodat u vervolgens uw opdrachtenpostvak te zien krijgt.

Blackboard

1. Log in bij Blackboard.

2. Selecteer Cursussen in het zijpaneel. Uw cursussen worden in het midden van het scherm weergegeven.

3. Selecteer in de lijst met cursussen de cursus met het opdrachtenpostvak dat u wilt bekijken.

4. Wanneer de startpagina van de cursus wordt geopend, klikt u op Inhoud in de linkerzijbalk. Er wordt een lijst met opdrachten weergegeven voor de door u geselecteerde cursus.

5. Selecteer nu de opdracht met het postvak dat u wilt bekijken. Hierdoor wordt de LTI-tool gestart.

6. Zodra de LTI-tool is geladen, staat u in het postvak voor de opdracht.

7. Zodra u in het postvak staat, kunt u voor die opdracht onder andere instellingen bewerken, inzendingen bekijken en de Similarity Reports van studenten weergeven.

D2L (Brightspace)

1. Log in bij D2L (Brightspace).

2. Selecteer Alle cursussen weergeven aan de linkerkant van het scherm. Hiermee gaat u naar alle cursussen waarvoor u bent ingeschreven.

3. Selecteer in de lijst met cursussen de cursus met het opdrachtenpostvak dat u wilt bekijken.

4. Wanneer de startpagina van de cursus wordt geopend, klikt u op Inhoud in de koptekst. Er wordt een lijst met opdrachten weergegeven voor de door u geselecteerde cursus.

5. Selecteer nu de opdracht met het postvak dat u wilt bekijken. Hierdoor wordt de LTI-tool gestart.

6. Zodra de LTI-tool is geladen, staat u in het postvak voor de opdracht.

7. Zodra u in het postvak staat, kunt u voor die opdracht onder andere instellingen bewerken, inzendingen bekijken en de Similarity Reports van studenten weergeven.

Maak u geen zorgen als u bij het openen van de LTI-tool geen studenten in uw postvak ziet! Vanwege de manier waarop D2L met LTI-tools omgaat, worden studenten pas in uw LTI-opdrachtenpostvak weergegeven als ze werk voor de opdracht hebben ingezonden.