Uw profiel bewerken

U kunt uw profiel bewerken, zodat uw gegevens correct zijn en u gemakkelijk kunt inloggen. Zo wijzigt u uw naam, gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord vanuit dezelfde locatie.

1. Selecteer uw gebruikersnaam onderaan de zijbalk.

Image showing the edit profile popover

2. Selecteer Profiel bewerken.
  3. Wijzig uw naam, e-mailadres of gebruikersnaam (of alle drie!).

Gebruik uw e-mailadres als gebruikersnaam om deze gemakkelijk te kunnen onthouden.

4. Druk op de knop Opslaan en wij sturen een e-mail naar uw oude adres om de wijziging te bevestigen.

Nadat u uw e-mailadres of gebruikersnaam heeft gewijzigd, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw nieuwe gegevens om weer toegang te krijgen tot uw account.