Opgeslagen zoekresultaten uitsluiten

U kunt volledige opslagen uitsluiten van weergave in similariteitsrapporten. De beheerder van uw organisatie bepaalt welke opslagen u tot uw beschikking heeft.

Wanneer u instellingen wijzigt, gelden die wijzigingen alleen voor toekomstige uploads. Indien nodig moeten eerder geüploade documenten individueel aangepast worden.

1. Selecteer Instellingen in de zijbalk.
  2. Vink aan met welke opslagen die documenten die u uploadt niet mogen worden vergeleken.

Internet - De 'webcrawler' van Turnitin archiveert actief websites. Er zijn meer dan 62 miljard actuele en verwijderde pagina's opgeslagen in onze database.

Publicaties - Turnitin werkt samen met toonaangevende uitgevers van inhoud om een grote collectie te creëren van 160 miljoen artikelen uit databases van bibliotheken, uitgevers van tekstboeken, digitale referentiecollecties, abonnement-gebaseerde publicaties, sites voor hulp met huiswerk en boeken.

Ingezonden werken - Dit is een overkoepelende term voor alle items die eerder zijn ingezonden voor een van de opslagplaatsen die zijn ingesteld voor een account. Er zijn drie soorten ingezonden werken beschikbaar voor SimCheck-accounts:

• Vertrouwelijke accountopslag
    • Vertrouwelijke groepsopslag (bv. land, consortium, of een specifiek aangevraagde groep)
    • Algemene opslag

Standaard worden alle accounts ingesteld met hun eigen vertrouwelijke opslag. Sommige accounts worden echter ook ingesteld met een vertrouwelijke groepsopslag of een algemene opslag. Overleg met uw accountbeheerder als er iets niet duidelijk is.

Het wijzigen van standaard opslaginstellingen wijzigt alleen de instelling voor toekomstige uploads. Indien nodig moeten eerder geüploade documenten individueel aangepast worden.

3. Als alles er goed uitziet, selecteert u de knop Opslaan om uw wijzigingen door te voeren..

Foutje gemaakt? Selecteer de knop Reset om opnieuw te beginnen.