Turnitin toevoegen aan een Moodle-workshop

Turnitin maakt een naadloze integratie met Moodle mogelijk. Zodra uw beheerder Turnitin voor uw organisatie heeft geconfigureerd, kunt u Turnitin gebruiken als onderdeel van een Moodle-workshop.

Uw beheerder kan standaardinstellingen instellen die van toepassing zijn op alle opdrachten die u aanmaakt. Er bestaat een optie om Turnitin automatisch actief te hebben.

1. Maak een Moodle-workshop zoals u normaal doet.
    1. Als u nog nooit een Moodle-opdracht hebt gemaakt, navigeert u naar een cursus en selecteert u de knop Bewerken inschakelen. Selecteer de + Een activiteit of resourcekoppeling toevoegen die wordt weergegeven.
    2. Kies Workshop in de lijst Activiteiten.

2. Stel datums in voor de instellingen van Inzendingen toestaan vanaf en Inleverdatum. Deze datums dienen ook als begin- en inleverdatum voor Turnitin.

3. Zoek in de lijst met samengevouwen optionele instellingen de optie Turnitin Integrity Plugin.

4. De eerste instelling, Turnitin inschakelen, is mogelijk al ingeschakeld.

5. Uw beheerder bepaalt de oorspronkelijke status bij het maken van de integratie. Zorg ervoor dat deze is aangevinkt als u Turnitin met de opdracht wilt gebruiken.

6. ((Optioneel) Er zijn verschillende andere opties in de instellingen van de Turnitin plagiaat-plug-in die u voor elke opdracht kunt aanpassen.

De standaardinstellingen worden ingesteld door uw beheerder. Verander gerust wat u nodig vindt!