Turnitin toevoegen aan een Moodle-forum

Turnitin biedt een naadloze integratie met Moodle. Zodra uw beheerder Turnitin voor uw organisatie heeft geconfigureerd, kunt u Turnitin gebruiken als onderdeel van een Moodle-forum.

Uw beheerder kan standaardinstellingen instellen die van toepassing zijn op alle opdrachten die u aanmaakt. Er bestaat een optie om Turnitin automatisch actief te hebben.

1. Maak een Moodle-forum aan zoals u normaal zou doen.
    1. Navigeer naar een cursus en selecteer de knop Bewerken inschakelen als u nog nooit een Moodle-forum hebt aangemaakt. Selecteer de + Een activiteit of resourcekoppeling toevoegen die wordt weergegeven.
    2. Kies Forum in de lijst Activiteiten.

2. Zoek in de lijst met samengevouwen optionele instellingen de optie Turnitin Integrity-plug-ins.

3. De eerste instelling, Turnitin inschakelen, is mogelijk al ingeschakeld. Uw beheerder bepaalt de oorspronkelijke status bij het maken van de integratie. Zorg ervoor dat deze is aangevinkt als u Turnitin met de opdracht wilt gebruiken.
  4. (Optioneel) Er zijn verschillende andere opties in de instellingen van de Turnitin Integrity plagiaat-plug-in die u kunt aanpassen voor elke opdracht. De standaardinstellingen worden ingesteld door uw beheerder. Verander gerust wat u nodig vindt!
  5. Alles klaar? Selecteer de knop Opslaan en weergeven.