Posten op een Moodle-forum

Turnitin gebruikt hetzelfde Moodle-uploadproces dat u al kent. Als u nog niet eerder Moodle hebt gebruikt om iets in te zenden, volgt u de onderstaande stappen.

1. Gebruik de Navigatiezijbalk om naar uw cursus te gaan.

2. Selecteer de Algemene opties.

3. Zoek in de lijst het forum waarop u iets wilt posten.

4. U kunt een nieuw discussieonderwerp posten of een antwoord geven op een reeds bestaand onderwerp. Het overeenkomstenrapport verschijnt tegelijk met het forumbericht.

Als er bestanden aan een forumbericht zijn toegevoegd, wordt automatisch een overeenkomstenrapport gegenereerd.