Inzenden voor een Moodle Workshop

Turnitin heeft hetzelfde uploadproces als Moodle, dat u al kent. Als u nog niet eerder via Moodle hebt ingezonden, volg dan de onderstaande stappen.

1. Ga met de navigatiezijbalk naar uw cursus.

2. Selecteer de optie Algemeen.

3. Zoek in de lijst de workshop waarvoor u wilt inzenden.

4. U kunt tijdens de inzendingsfase van de workshop bestanden inzenden naar Turnitin.

De datum waarop de workshop de inzendingsfase ingaat, wordt bepaald door uw docent.

5. Selecteer de knop Uw inzending voorbereiden.

6. Voeg een titel toe aan uw inzending.

7. U kunt op twee manieren een Similarity Report van Turnitin krijgen via workshops.

a. Woorden toevoegen aan het tekstveld Inhoud van de inzending.

b. Bestanden toevoegen aan de sectie Bijlagen.

Uw docent heeft ingesteld hoeveel bestanden u kunt toevoegen. Er wordt een Similarity Report gegenereerd voor elk ondersteund bestand dat aan de workshop wordt toegevoegd.