Een gelijkenisrapport bekijken in een Moodle-workshop

U kunt gelijkenisrapporten bekijken voor alle bestanden die studenten hebben ingediend wanneer u een actieve workshop hebt. U kunt het gelijkenisrapport bekijken tijdens elke fase van de workshop.

1. Aan de onderkant van de workshop vindt u een sectie Workshop eindrapport.

2. Zoek in de tabel de indiening van de student die u wilt bekijken. Selecteer de koppeling in de kolom Indiening.

3. Selecteer op de pagina Mijn indiening het bestand om een kopie te downloaden of selecteer het Turnitin-gelijkenispercentage om het gelijkenisrapport weer te geven.