Turnitin-licentie toevoegen aan een Microsoft Teams-opdracht

Turnitin Integrity maakt naadloze integratie met Microsoft Teams mogelijk. Zodra uw beheerder Turnitin voor uw organisatie heeft geconfigureerd, kunt u Turnitin als onderdeel van uw normale werkstroom gebruiken door deze aan een Microsoft Teams-opdracht toe te voegen.

1. Selecteer op het tabblad Opdrachten de knop Aanmaken.

2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst + Nieuwe opdracht.

3. Voltooi het proces voor het aanmaken van opdrachten zoals gewoonlijk. De ingestelde inleverdatum voor de opdracht, is de datum waarop de Similarity Score beschikbaar is voor studenten.

Wilt u meer weten? Bekijk de documentatie van Microsoft vanuit Teams via het (?) pictogram Help.

4. Zodra u alle informatie hebt gewijzigd om uw opdracht aan te passen, navigeert u naar de onderkant van de pagina, waar u een paar schakelingen vindt. De schakeling Turnitin is degene die u nodig hebt.

5. Draai de schakeling om naar de actieve status Ja. Hierdoor worden alle bestanden die naar de opdracht worden ingezonden, ook naar Turnitin verzonden, zodat we een Similarity Report kunnen genereren.

6. Alles klaar? Selecteer de knop Toewijzen om de opdracht beschikbaar te maken voor studenten.

Studenten hebben direct na het inleveren toegang tot het Similarity report door het in behandeling zijnde rapport te vernieuwen.