Similariteitsrapport bekijken

Het similariteitsrapport openen

1. Selecteer Mijn bestanden in de zijbalk.
  2. Zoek het bestand met het document dat u wilt bekijken en selecteer de titel.

Overzicht van overeenkomsten

Het overzicht van overeenkomsten bevindt zich in het zijpaneel van de Document Viewer en bevat een uitsplitsing van alle bronovereenkomsten die in een paper zijn gevonden, gerangschikt op hoogste overeenkomst naar laagste.

Het overzicht van overeenkomsten bevat bronovereenkomsten van papers van studenten, publicaties, webpagina's en uploads voor privé-opslag.

Een bron selecteren

Door een bron te selecteren in het zijpaneel met het overzicht overeenkomsten, wordt de overeenkomst gemarkeerd weergegeven in het document zelf. U kunt de nummers en kleurcodes gebruiken om de gemarkeerde tekst in het document eenvoudig te koppelen aan de bron in het zijpaneel met het overzicht van overeenkomsten.

Door overeenkomsten navigeren

Als u een bron selecteert, worden alle gevonden overeenkomsten in het overzicht van overeenkomsten in het zijpaneel weergegeven. Navigatie gaat eenvoudig via de pijltjes vooruit of achteruit. Als er echter maar één overeenkomst met een bron wordt gevonden, zijn de pijltjes uitgeschakeld.

U kunt alleen details van overeenkomsten bekijken voor inzendingen in uw eigen vertrouwelijke opslag. Beheerders kunnen wijzigen hoeveel van de originele tekst u kunt bekijken.