Inhoud uitsluiten van het similariteitsrapport

Uitsluitingen van inhoud kunnen onder andere het verwijderen van overeenkomsten met de bibliografie of plekken binnen een document waar de auteur citaten heeft gebruikt tot gevolg hebben.

Wanneer u instellingen wijzigt, gelden die wijzigingen alleen voor toekomstige uploads. Indien nodig moeten eerder geüploade documenten individueel aangepast worden.

1. Selecteer Instellingen in de zijbalk.
  2. Vink de typen inhoud aan die u van alle toekomstige documenten wilt uitsluiten.

Bibliografie: Turnitin zoekt naar zinnen die verband houden met terminologie op het gebied van bibliografie en sluit het daarop volgende materiaal uit van het similariteitsrapport. Vervolgens zoekt Turnitin naar een afsluitende koptekst om de similariteitscontrole te hervatten. Hier vindt u een volledige lijst met begin- en eindzinnen.

Citaten: Turnitin zoekt naar alle inhoud tussen aanhalingstekens en sluit deze tekst uit van het rapport. Zie hier voor een lijst met ondersteunde aanhalingstekens.

Kleine matches - aantal woorden: Turnitin verwijdert alle matches die korter dan of even lang zijn als het aantal opgegeven woorden.

3. Als alles er goed uitziet, selecteert u de knop Opslaan om uw wijzigingen door te voeren.

Foutje gemaakt? Druk op de knop Reset om opnieuw te beginnen.