Een document afdrukken

1. Selecteer Mijn bestanden in de zijbalk.
  2. Zoek het bestand met het document dat u wilt bekijken en selecteer de titel.

3. Kies in de zijbalk met bronnen een bronweergave. Uw keuze bepaalt welke gegevens er worden weergegeven in het afgedrukte document.

Bronnenweergave: Een lijst met de topbronnen in het document

Alle bronnen: Een lijst met alle bronnen in het document die overeenkomen.

4. Selecteer het afdrukpictogram in de linkerbenedenhoek van de documentweergave.

5. Uw similariteitsinformatie is toegevoegd aan uw originele document. Bekijk de informatie en selecteer Afdrukken.