Een bron opnieuw opnemen

Hebt u een bron uitgesloten van het Similariteitsrapport, maar wilt u dat deze opnieuw wordt getoond?

1. Selecteer Mijn bestanden in de zijbalk.
  2. Zoek het bestand met het document dat u wilt bekijken en selecteer de titel.

3. Kies een bronweergave in de zijbalk met bronnen.

Bronnenoverzicht: Een lijst met de topbronnen in het document.

Alle bronnen: Een lijst met alle bronnen in het document die overeenkomen.

Als een van deze weergaven wordt uitgesloten, wordt deze ook uitgesloten van de andere weergave

4. Wanneer u een bron uitsluit, verschijnt het aantal huidige uitsluitingen boven de score voor de Totale Similariteitsscore. Selecteer deze link om de momenteel uitgesloten bronnen te bekijken.

5. Er wordt een lijst met de momenteel uitgesloten bronnen in het zijpaneel weergegeven.

Vink de vakjes aan om de bron opnieuw op te nemen in het Similariteitsrapport. Als u een vinkje in een vakje verwijderd, wordt deze weer opgenomen. Als u alle bronnen in één keer opnieuw wilt opnemen, deselecteer dan het vakje Alle bronnen insluiten.

6. U bent klaar! Vergeet niet dat u deze bronnen op elk moment weer kunt uitsluiten.