Toegang tot het Similarity Report

Het Similarity Report is toegankelijk vanuit SpeedGrader.

1. Selecteer SpeedGrader™ aan de rechterkant van de opdracht.
  2. Als u uw Similarity Report in Turnitin wilt bekijken, selecteert u het similarity percentage aan de rechterkant van SpeedGrader (in het voorbeeld is dit een rode 100%)).

Als u problemen ondervindt bij het openen van Turnitin, controleer dan de instellingen van uw pop-upblokkering en maak een uitzondering. Als er nog geen similarity percentage beschikbaar is, is uw rapport mogelijk niet gegenereerd.