Uw wachtwoord wijzigen

De instellingen voor gebruikersbeheer zijn alleen van invloed op gebruikers binnen uw webgebaseerde exemplaar van Turnitin. De instellingen op deze pagina hebben geen effect op gebruikers in uw LMS.

1. Selecteer uw gebruikersnaam onderaan de zijbalk.
  2. Selecteer Profiel bewerken.
  3. Selecteer Wachtwoord wijzigen.
  4. Voer uw huidige wachtwoord in.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, selecteert u Wachtwoord vergeten? en wij sturen u dan instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord naar het bij ons bekende e-mailadres.

5. Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig het. Wachtwoorden moeten minimaal 8 tekens lang zijn. Ze moeten ten minste één cijfer en één letter bevatten.
  6. Klik op de knop Opslaan wanneer u klaar bent.