Uw profiel bewerken

De instellingen voor gebruikersbeheer zijn alleen van invloed op gebruikers binnen uw webgebaseerde exemplaar van Turnitin. De instellingen op deze pagina hebben geen effect op gebruikers in uw LMS.

U kunt uw profiel bewerken, zodat uw gegevens correct zijn en u gemakkelijk kunt inloggen. Zo wijzigt u uw naam, gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord vanuit dezelfde locatie.

1. Selecteer uw gebruikersnaam onderaan de zijbalk.

Image showing the edit profile popover

1. Selecteer Profiel bewerken.
  2. Wijzig uw naam, e-mailadres of gebruikersnaam (of alle drie!).
  3. Druk op de knop Opslaan en wij sturen een e-mail naar uw oude adres om de wijziging te bevestigen.

Nadat u uw e-mailadres of gebruikersnaam heeft gewijzigd, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw nieuwe gegevens om weer toegang te krijgen tot uw account.