Opties voor inzendingen indexeren

1. Selecteer Instellingen in de zijbalk.

2. Eventuele geïndexeerde inzendingen zijn beschikbaar voor vergelijking in similariteitsrapporten. U kunt kiezen uit drie opties:

• Index alle inzendingen (Alle inzendingen indexeren): alle inzendingen worden geïndexeerd in de vertrouwelijke opslag van het account en zijn beschikbaar voor vergelijking in similariteitsrapporten voor andere gebruikers binnen uw organisatie.
    • Gebruikers mogen kiezen: Bij het maken van een map kunnen gebruikers ervoor kiezen om alle inzendingen in de map te indexeren naar de opslaglocatie voor het account en, afhankelijk van de licentie van uw organisatie, naar de opslaglocatie voor ingeleverd werk.

Directe inzendingen respecteert de optie voor het opslaan van ingeleverde werken die voor de map is gekozen.

• Geen inzendingen indexeren: er worden geen inzendingen geïndexeerd in de vertrouwelijke opslag, en ze zijn dus niet beschikbaar voor vergelijking in similariteitsrapporten.
  3. Als alles er goed uitziet, drukt u op de knop Opslaan om uw wijzigingen door te voeren.

1. Foutje gemaakt? Druk op de knop Reset om opnieuw te beginnen.