Beschikbare opslagplaatsen wijzigen

These settings are for web-based access and LTI integrations only. If you are using an integration, these settings must be configured within your LMS.

1. Selecteer het tabblad Turnitin bovenaan de instellingenpagina.

2. U kunt de Opslagplaatsen selecteren die gebruikers kunnen kiezen om hun tekst mee te vergelijken. Wijzig uw zoekdoelen door de verschillende selectievakjes aan te vinken. Met uw selecties worden de beschikbare opslagplaatsen aangepast in uw gebruikersinstellingen:

Internet

De 'webcrawler' van Turnitin archiveert actief websites. Er zijn meer dan 70 miljard actuele en verwijderde pagina's opgeslagen in onze database.

Publicaties

Turnitin werkt samen met toonaangevende uitgevers van inhoud om een stevige collectie te creëren van 170 miljoen artikelen uit databases van bibliotheken, uitgevers van tekstboeken, digitale referentiecollecties, abonnement-gebaseerde publicaties, sites voor hulp met huiswerk en boeken. Inclusief CrossRef-inhoud, die beschikbaar is via uw Turnitin Account Representative.

Ingezonden werken

Dit is een overkoepelende term voor alle items die eerder zijn ingezonden voor een van de opslagplaatsen die zijn ingesteld voor een account. Er zijn drie soorten ingezonden werken beschikbaar voor Turnitin-accounts:

• Vertrouwelijke institutionele opslag
    • Vertrouwelijke groepsopslag (bv. land, consortium, of een specifiek aangevraagde groep)
    • Algemene opslag

Standaard worden alle accounts ingesteld met hun eigen vertrouwelijke institutionele opslag. Sommige accounts worden echter ook ingesteld met een vertrouwelijke groepsopslag of een algemene opslag. Als beheerder moet u dit aanvragen via uw accountmanager.

Voor beheerders worden alle opslagen met ingezonden werken vermeld (zoals hierboven afgebeeld).

3. Als alles er goed uitziet, drukt u op de knop Opslaan om uw wijzigingen door te voeren.

Foutje gemaakt? Druk op de knop Reset om opnieuw te starten.