Inloggen

Hieronder vindt u enkele richtlijnen voor het inloggen op de pagina Integriteitsbeheerinstellingen. Als u nog steeds uw account moet instellen of de link naar uw pagina Integriteitsbeheerinstellingen bent vergeten, kijk dan op Uw account instellen voor u begint met de onderstaande stappen. Zie SSO-configuratie voor instructies over het inloggen met Google single sign-on (SSO) en andere SSO-tools.

1. Zoek eerst de unieke link van Turnitin die u naar uw pagina Integriteitsbeheerinstellingen brengt. Het eerste wat u ziet als u op de link klikt, is uw inlogscherm. Zie de opmerking in de inleiding hierboven als u zich uw link niet meer kunt herinneren.

2. Voer op het inlogscherm de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u gebruikt om op uw pagina Integriteitsbeheerinstellingen te komen.

Klik indien nodig op een van de links Gebruikersnaam vergeten of Wachtwoord vergeten. U krijgt dan een e-mail met instructies voor het bijwerken van uw gegevens. Na 5 mislukte inlogpogingen binnen één uur wordt u tijdelijk voor 5 minuten buitengesloten.

3. Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd, klikt u op de knop Aanmelden om naar de pagina Integriteitsbeheerinstellingen te gaan.

Terug naar de beheerdershandleidingen.