Gebruikersgegevens bewerken

De instellingen voor gebruikersbeheer zijn alleen van invloed op gebruikers binnen uw webgebaseerde exemplaar van Turnitin. De instellingen op deze pagina hebben geen invloed op gebruikers in uw LMS.

U hebt toegang tot een lijst van alle gebruikers die aan uw account zijn gekoppeld; deze lijst bevat de gegevens van de gebruikers en hun status.

Beheerders kunnen hun naam en e-mailadres vanaf dit scherm wijzigen. Als u uw rol moet veranderen, vraag dan een collega-accountbeheerder!

1. Selecteer Gebruikers in de zijbalk.
  2.  Selecteer de naam van de gebruiker die u wilt bewerken.
    1. Selecteer eventueel met behulp van het selectievakje de gebruiker waarvan u de gegevens wilt bewerken en kies daarna Bewerken.

Als u meer dan één gebruiker hebt geselecteerd, is het niet mogelijk om de optie Bewerken te selecteren.

3. Bewerk de naam, het e-mailadres en/of de rol van de gebruiker.

4. Selecteer Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.

Als u uw eigen e-mailadres wijzigt in de gebruikerslijst, wordt u gevraagd om u aan te melden met uw nieuwe e-mailadres zodat u weer toegang krijgt.