Een activeringsmail opnieuw verzenden

Gebruikersbeheer is alleen van toepassing op uw webgebaseerde exemplaar van Turnitin. De gebruikers die met deze instellingen worden aangemaakt en beheerd, zijn niet verbonden met de LMS-integratie van uw instelling.

1. Selecteer Gebruikers in de zijbalk.
  2. Selecteer rechtsboven op de Gebruikerspagina de link Uitstaande uitnodigingen. Alle gebruikers die hun account nog niet hebben aangemaakt, worden weergegeven.

1. Selecteer de link Opnieuw uitnodigen naast de gebruiker die u een nieuwe uitnodiging wilt sturen.

2. U kunt ook meerdere gebruikers selecteren door voor iedere gebruiker de selectievakjes te selecteren naast het veld Achternaam en vervolgens de link Opnieuw uitnodigen te gebruiken die bovenaan de tabel wordt weergegeven.

Op zoek naar een bepaalde gebruiker? Gebruik de zoekbalk om deze te vinden.