Een korte rondleiding

Nadat u bent ingelogd op Turnitin, ziet u de pagina met beheerdersinstellingen.

Linksonder in het scherm ziet u de opties die u als beheerder ter beschikking staan.

In het midden van het scherm ziet u de producten waarvoor uw instelling licenties heeft. Om toegang te krijgen tot deze producten, selecteert u de knop Start. Als beheerder heeft u toegang tot alle functionaliteit die andere soorten gebruikers hebben.

Aan de rechterkant van het scherm kunt u onze begeleiding vinden en ons feedback geven.