De zoektool voor papers

De zoektool voor papers wordt gebruikt om de basis-inzendgegevens van uw gebruikers te bekijken. Om toegang te krijgen tot de zoektool voor papers selecteert u Zoektool voor papers in het menu aan de zijkant.

Om een paper te vinden moet u de paper-ID en/of de volledige naam van de gebruiker kennen. Voer een van beide in de zoekbalk in en selecteer Zoeken.

De zoektool voor papers is alleen beschikbaar voor klanten die Turnitin gebruiken via een browser of via integratie met onze Turnitin CoreAPI.

Zoeken op paper-ID

Als u zoekt met de paper-ID, moet u ‘oid:’ voor de ID vermelden. U kunt naar meer dan één paper zoeken door de ID’s te scheiden met een komma (,).

Zoeken met de paper-ID is beschikbaar voor gebruikers die Turnitin via hun browser openen en voor gebruikers die gebruikmaken van integratie met de Turnitin CoreAPI.

Hoe vind ik een paper-ID

Om een paper-ID te vinden, opent u het overeenkomstenrapport en selecteert u het helppictogram boven in het rechterpaneel. Selecteer hier Paper-ID weergeven.

Uw paper-ID wordt in een module weergegeven.

Selecteer het klembordpictogram om de link te kopiëren.

Hiermee wordt alleen het ID-nummer gekopieerd. Bij het zoeken in de zoektool voor papers moet u ‘oid:’ voor de nummer-ID vermelden.

Overigens bevat de URL van het rapport ook de ID. Deze begint met ‘oid’.

Maak een notitie van de paper-ID voor papers die u in de toekomst snel wilt vinden.

Zoeken op naam van de gebruiker

Als u zoekt met de naam van de gebruiker, moet u de voor- en achternaam precies zo invoeren zoals deze verschijnt in het Gebruikersgedeelte. Hier vindt u alle papers die door deze gebruiker zijn ingediend.

Als er meerdere gebruikers met dezelfde voor- en achternaam zijn, krijgt u de mogelijkheid om te kiezen van welke gebruiker u de papers wilt bekijken. U kunt ze onderscheiden aan de hand van de e-mailadressen van de gebruikers.

Zoeken op de naam van de gebruiker is niet beschikbaar voor klanten die gebruikmaken van integratie met de Turnitin CoreAPI.

Resultaten van zoeken naar papers

De volgende resultaten worden getoond zodra een paper is gevonden:

• De papertitel (de paper-ID staat onder de titel)

• De naam van de persoon die de paper heeft ingediend

• De overeenkomstscore van de paper

• De map waarin de paper zich bevindt

• De datum waarop de inzending werd toegevoegd

Selecteer de titel van de paper om het overeenkomstenrapport te openen. Selecteer de downloadknop rechts van de resultaten om de paper te downloaden.