Kunt u niet inloggen?

Bent u in het Verenigd Koninkrijk?

Zo ja, probeer dan in te loggen op Turnitin via TurnitinUK.com.

Als u ergens anders bent, moet u inloggen via Turnitin.com.

Heeft u uw wachtwoord gewijzigd?

Als u in het Verenigd Koninkrijk bent, wijzigt u hier uw wachtwoord.

Als u ergens anders bent, wijzigt u hier uw wachtwoord

Wilt u uw e-mailadres controleren?

Als u twijfelt over het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op Turnitin…

Als beheerder kunt u contact opnemen met het Turnitin-supportteam via de knop Contact opnemen hieronder. Zij kunnen uw gegevens bevestigen.

Verder is het misschien sneller om een van uw Turnitin-docenten te vragen uw e-mailadres voor u te controleren.

• De docent moet inloggen op Turnitin.
  • Klik op de naam van de instelling op de Turnitin-startpagina.
  • Selecteer de knop Stuur beheerder een e-mail. De e-mailclient van de gebruiker wordt geopend en uw e-mailadres wordt weergegeven.

Zie de Feedback Studio handleiding voor beheerders voor meer informatie.

Als u docent bent, neemt u contact op met uw Turnitin-beheerder, die uw e-mailadres kan controleren.

1. De beheerder moet inloggen op Turnitin.
  2. Selecteer het tabblad Docenten op de Turnitin-startpagina.
  3. Alle e-mailadressen voor iedere docent zijn beschikbaar in een lijst op de pagina voor docenten.

Zie de Feedback Studio handleiding voor docenten voor meer informatie.

Als u student bent, neemt u contact op met uw Turnitin-docent, die uw e-mailadres kan controleren.

1. Docenten moeten inloggen op Turnitin.
  2. Selecteer de naam van de cursus waaraan u deelneemt.
  3. Selecteer het tabblad Studenten op de pagina met cursussen.
  4. Alle e-mailadressen voor iedere student zijn beschikbaar in een lijst op de pagina voor studenten.

Zie de Feedback Studio handleiding voor studenten voor meer informatie.

Gebruikt u een learning management system (LMS)?

(Bijvoorbeeld, Moodle, Blackboard, Canvas etc.)

Turnitin kan uw wachtwoord niet wijzigen, omdat uw instelling deze gegevens beheert. Neem contact op met de docent van uw cursus, of met een supportservice van uw instelling, en zij zullen u verder helpen.